Η Naomi Osaka σχεδίασε sustainable ρούχα για γνωστό fashion brand

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Naomi Osaka σχεδίασε sustainable ρούχα για γνωστό fashion brand

Η διάσημη τενίστρια αποτίει φόρο τιμής στην Ιαπωνική καταγωγή της.

Η Naomi Osaka έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, αυτή τη φορά στο χώρο της μόδας. Η 23χρονη τενίστρια ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία της με τη Levis. Η διάσημη αθλήτρια σχεδίασε μια limited edition συλλογή γυναικείων ενδυμάτων, που αποτίει φόρο τιμής στην Ιαπωνική κληρονομιά της.

Η sustainable συλλογή ρούχων

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 24 Αυγούστου σε επιλεγμένα καταστήματα της Levis και στην εφαρμογή του brand. Η sustainable συλλογή Levis x Naomi Osaka περιλαμβάνει 4 denim items και συγκεκριμένα: ένα κιμονό, ένα σορτς από δαντέλα, ένα σορτς με κρόσια και ένα jacket που φοριέται και ως μπουστάκι.

https://www.instagram.com/p/CSrSotknLN4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κομποστοποίηση: Τι είναι και 5 έξυπνα tips για να την κάνεις σωστά



«Πάντα μου άρεσε να φοράω κιμονό όταν ήμουν παιδί» δήλωσε η Οsaka στον Τύπο. «Η πτυχή της βιωσιμότητας ήταν εξαιρετικά σημαντική για μένα. Και μου αρέσει ότι κάθε κομμάτι της συλλογής έχει ανακυκλωθεί ή επανατοποθετηθεί από παλιό απόθεμα», συμπλήρωσε.

Στο βίντεο καμπάνια της συλλογής Levis x Naomi Osaka, η αθλήτρια και ακτιβίστρια αναφέρει ότι αυτή και η αδελφή της Mari Osaka, (η οποία είναι επίσης επαγγελματίας τενίστρια) ξόδεψαν πολλές ώρες για να καταλήξουν στα τελικά σχέδια της συλλογής.

«Ήταν σημαντικό να μοιραστώ την ιστορία μου σε περίπτωση που μπορώ να βοηθήσω ή να εμπνεύσω κάποιον», δήλωσε η Naomi Οsaka. «Ο στόχος μου είναι πραγματικά να αυξήσω την ευαισθητοποίηση, οπότε αυτή η εκστρατεία μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και είμαι πολύ ευγνώμων», πρόσθεσε.

Η πρωταθλήτρια του τένις δήλωσε ότι θέλει να σχεδιάσει περισσότερες συλλογές ρούχων στο μέλλον.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω το δικό μου brand μια μέρα, πιθανώς μαζί με την αδελφή μου», είπε χαρακτηριστικά η διάσημη τενίστρια. «Για την ώρα μου αρέσει να συνεργάζομαι με μερικούς σπουδαίους σχεδιαστές και να μαθαίνω περισσότερα για τη βιοτεχνία των ρούχων».



Το πιο εύκολο & οικολογικό καθαριστικό για τα δερμάτινα έπιπλά σου

Πηγή κεντρικής: @levis