Εco-fashion: Υπάρχει μια ελληνική συλλογή μαγιό με άρωμα ωκεανού που είναι 100% βιώσιμη

Εco-fashion: Υπάρχει μια ελληνική συλλογή μαγιό με άρωμα ωκεανού που είναι 100% βιώσιμη

Η Βαλεντίνα Βασιλάτου, δημιουργός του οικολογικού brand VV Conscious Swimwear, παρουσίασε τη νέα της συλλογή Oceànic και μας έδειξε πώς τα πιο κομψά μαγιό είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

Προτείνοντας τη συνειδητοποιημένη κατανάλωση στο χώρο της μόδας και παρουσιάζοντας ένα καθαρά sustainable fashion brand, η Βαλεντίνα Βασιλάτου δημιούργησε τη συλλογή Oceànic από τη θάλασσα για τη θάλασσα. Το ύφασμα των μαγιό δημιουργείται από πλαστικά/νάιλον χρησιμοποιημένα αντικείμενα, όπως μπουκάλια και δίχτυα ψαρέματος, στα οποία τους δίνεται δεύτερη ευκαιρία ζωής και μετατρέπονται σε ανακυκλωμένη ίνα υφάσματος.

https://www.instagram.com/p/Cd-gm-1IaID

Ολόσωμα και bikinis που κολακεύουν κάθε σιλουέτα, έρχονται στη δεύτερη συλλογή της σχεδιάστριας σε prints που είναι εμπνευσμένα από τα ψάρια και τα πλάσματα της θάλασσας που αποτελούν την πρώτη μορφή ζωής. Ζωντανά χρώματα που κάνουν κάθε γυναίκα να ξεχωρίζει όταν τα φορά. Κοψίματα και διαφορετικές γραμμές που αγκαλιάζουν διαφορετικούς σωματότυπους και εναρμονίζονται με όλες τις στυλιστικές αναφορές. Η σειρά Oceànic είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή μαγιό, που αποτελείται από συνοδευτικά παρεό, scrunchies και αξεσουάρ, για να κάνει η κάθε γυναίκα το δικό της fashion conscious statement.

https://www.instagram.com/p/CRivGpXLqhu

H ταυτότητα που έχει χαράξει η Βαλεντίνα Βασιλάτου από πέρυσι αποδεικνύει πως η βιώσιμη μόδα δεν είναι ρούχα άνευρα χωρίς έντονα χρώματα και μοναδικό χαρακτήρα, αλλά κομμάτια θηλυκά με άποψη και fashionable αισθητική που μπορούν να φορεθούν από όλες μας χωρίς τύψεις. Γιατί όταν ντύνεσαι χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον με τις επιλογές όλα φαίνονται καλύτερα, και εσύ η ίδια στον καθρέπτη.

https://www.instagram.com/p/Cckw2jnKIoC