H Nicki Minaj έγινε σχεδιάστρια vegan παπουτσιών και το πρώτο ροζ sneaker της ήδη ενθουσίασε

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Nicki Minaj έγινε σχεδιάστρια vegan παπουτσιών και το πρώτο ροζ sneaker της ήδη ενθουσίασε

Η Nicki Minaj μετά το εξώφυλλο στην Vogue κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή παπουτσιών.

Η Nicki Minaj μετά το ντεμπούτο της στη Vogue τον Νοέμβριο του 2023, βάζει άλλο ένα «λιθαράκι» στη σχέση της με τη μόδα, κυκλοφορώντας την πρώτη της συλλογή παπουτσιών, η οποία θα είναι μάλιστα και vegan.

https://www.instagram.com/p/CzbUQlfOwVE/

H Nicki Minaj κάνει το ντεμπούτο της στην Vogue και ζει μια περίοδο απόλυτης ειλικρίνειας

Σε συνεργασία με την urban-lux vegan εταιρεία με sneakers με την επωνυμία LØCI, τα sneakers της Minaj έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν στις 12 Απριλίου. Η συλλογή της θα περιλαμβάνει 11 custom ζευγάρια, που το καθένα θα είναι σχολαστικά επιμελημένο από την ίδια.

Γνωστή για το τολμηρό στιλ της, η συλλογή της Minaj υπόσχεται σύμφωνα με το brand να συνδυάσει την street-cool αισθητική με το high-fashion chic, προσφέροντας στους fans της μια γεύση από την εμβληματική της αίσθηση μόδας.

Η ανάρτησή της στο Instagram και το πρώτο της sneaker

Εν μέσω της περιοδείας της στο North American Pink Friday 2, η Minaj ανακοίνωσε μέσα από το Instagram της τη νέα της συνεργασία, δείχνοντας ένα preview της συλλογής της στους followers της, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της. Όπως θα δεις το ροζ χρώμα δε λείπει από τη συλλογή της, όπως και η στάμπα με το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/reel/C5Gx3GjL4nw/

Βέβαια, το site της LØCI δεν έχει ενημερώσει ακόμα το προφίλ του, ώστε να φαίνεται πως η Nicki Μinaj έχει μερίδιο στην εταιρεία, η εμπλοκή της ωστόσο προσθέτει ένα ακόμη επίπεδο δύναμης στην επωνυμία της, αφού ήδη υπάρχουν αρκετοί Χολιγουντιανοί stars που έχουν επενδύσει σε αυτήν, όπως ο Leonardo DiCaprio.

Η συνέντευξη στη Vogue

Tον Νοέμβριο του 2023 η Minaj έγινε εξώφυλλο στη Vogue ποζάροντας στο φακό του Norman Jean Roy με σύνολα κορυφαίων οίκων. Ανάμεσα στα όσα είπε η ίδια ήταν και το πώς είναι να είσαι μια star.

«Υπάρχει μια ελευθερία που έχεις γύρω σου όταν είσαι στα καλύτερά σου, όταν κάνεις αυτό που θέλεις στο απόγειό σου. Αλλά μόλις αρχίσεις να ξέρεις ότι σε κρίνουν, δεν υπάρχει πλέον αυτό το ελεύθερο πνεύμα. Οι άνθρωποι που διαπρέπουν σε κάτι το κάνουν να φαίνεται εύκολο, αλλά αντιμετωπίζουν επίσης πολύ φόβο για να μην απογοητεύσουν τους ανθρώπους και τον εαυτό τους. Μόλις τα καταφέρεις, είναι σαν οτιδήποτε πεις να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου» είπε χαρακτηριστικά η ίδια που εκτός από τις εμφανίσεις της και την επαφή με τον κόσμο απολαμβάνει και την μητρότητα με την σχεδόν 4 ετών κόρη της.

nicki_minaj-(3).webp