Η απάντηση της Παπαρίζου στο body shaming δεν ήταν ένα σκέτο burger (video)

Πατούλια Κατερίνα
Η απάντηση της Παπαρίζου στο body shaming δεν ήταν ένα σκέτο burger (video)

«Στεναχωρήθηκα τόσο που πήγα και έφαγα ένα burger», είπε η Παπαρίζου αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Πολλά tweets γράφτηκαν, πολύ μελάνι χύθηκε για το body shaming προς την Έλενα Παπαρίζου τις τελευταίες ημέρες. Η νικήτρια της Eurovision 2005 επέστρεψε στον μουσικό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό φέτος, ως guest και τραγούδησε και πάλι το My Number One, με την ίδια χορογραφία, τη λύρα και τη λάμψη της.

Έλα όμως που 16 χρόνια μετά τη νίκη της στη Eurovision, η Παπαρίζου έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter είτε από εκείνους που μιλήσουν για τα κιλά της σήμερα, είτε από εκείνους που μπήκαν στη μάχη να υπερασπιστούν την Παπαρίζου για τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της.

Δηλώσεις που σε κάνουν να σκεφτείς...

Τελικά η Έλενα, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2Night Show, είχε την καλύτερη απάντηση προς όλους και δεν ήταν μόνο το τρολάρισμα με το burger που βλέπεις να αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες.

«Στεναχωρήθηκα τόσο που πήγα και έφαγα ένα burger», είπε η Παπαρίζου αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.



«Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας, εγώ πιστεύω κάτι άσχετα με αυτό που έγινε τώρα. Εγώ χαίρομαι που η Ελλάδα και με τη Στεφανία και με την Έλενα, όλοι χάρηκαν. Όσο για το φιλοσοφικό του θέματος, έλεγα τι παίζει ρόλο στη ζωή μας», λέει η Έλενα και εξηγεί: «Να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι. Πιστεύω πως αν δεν είσαι ευγενικός, χάνεις και το δίκιο σου. Είναι σημαντικό γιατί όλοι περνάμε δύσκολα και φαίνονται και τα αποτελέσματα για το πόσο πιεσμένοι υπήρξαμε, βλέπουμε διαφορετικές αντιδράσεις. Το βιώσαμε όλο αυτό και το 2015 με το δημοψήφισμα και τώρα. Είναι σημαντικό να μην έχουμε την κακία μέσα μας. Να έχουμε καλοσύνη για να έχουμε ανοιχτά αυτιά».



Κατάθλιψη, μοναξιά και μοναχικότητα

Κι όχι μόνο! Η Έλενα εξομολογήθηκε και την κατάθλιψη που πέρασε και τη μοναξιά που κατάφερε να την κάνει μοναχικότητα και να την αγαπήσει και μας ενέπνευσε.



«Νομίζω πως όλοι κουβαλάμε τον δικό μας σταυρό. Έχουν περάσει χρόνια που ένιωθα τεράστια μοναξιά. Περνούσα μια κατάθλιψη, ένιωθα μια μοναξιά, έχω καταφέρει τη μοναξιά να την κάνω μοναχικότητα και αυτό είναι υγεία. Προσπαθώ να βρίσκω ωραία πράγματα να κάνω, τόνισε η Έλενα και εξομολογήθηκε πότε και γιατί άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπιζε τη ζωή: «Για μένα άλλαξαν κάποια πράγματα όταν έχασα τον πατέρα μου απότομα, αναθεώρησα τη ζωή μου, πήρα μια κατηφόρα στην ψυχολογία μου αλλά δεν στέκομαι εκεί. Εκεί απλά κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι. Θέλω πια να στέκομαι στα καλά πράγματα, προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο τώρα και να φτιάχνω ένα καλύτερο μέλλον. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή».