6 γυναίκες επιχειρηματίες που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram – Θα σε εμπνεύσουν!

Μαρία Ροδίτη
6 γυναίκες επιχειρηματίες που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram – Θα σε εμπνεύσουν!

Η Natalie Ellis, η Eshita Kabra – Davies και η Victoria Prew στηρίζουν τη γυναικεία ενδυνάμωση και έχουν ξεχωρίσει στον επιχειρηματικό χώρο.

Είναι μια πραγματικότητα! Οι άνδρες έχουν το «πάνω χέρι» στον κόσμο της επιχειρηματικότητας αποτελώντας την πλειοψηφία συγκριτικά με τις γυναίκες. Από την άλλη μεριά, βέβαια, οι γυναίκες που τόλμησαν και ξεχώρισαν στο «επιχειρείν» είναι αυτές που αποτελούν παράδειγμα για όλες μας κάνοντας αυτήν τη διάκριση αμελητέα.

Οι γυναίκες επιχειρηματίες μπορούν να δώσουν δύναμη στην κάθε μία ξεχωριστά και να μας πείσουν να ξεπεράσουμε κάθε δισταγμό και φόβο, κάθε δεύτερη σκέψη και αμφιβολία, που έχουμε. Γιατί πολύ απλά αφού εκείνες μπόρεσαν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, μπορούμε όλες να κάνουμε το ίδιο.

Εταιρεία χαρίζει στους υπαλλήλους της 10.000 δολάρια και αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης

Γυναικεία επιχειρηματικότητα και ενδυνάμωση

Έχοντας, λοιπόν, ως οδηγό τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, αποφάσισα να σου παρουσιάσω τις 10 γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει στον κόσμο του επιχειρείν και που έχουν βάλει το λιθαράκι τους σ’ αυτό που λέμε γυναικεία ενδυνάμωση.



Πίστεψέ με! Αξίζει να πατήσεις το κουμπάκι «follow» στα Instagram accounts τους και να πάρεις δύναμη από αυτές, για να δημιουργήσεις ό,τι έχεις οραματιστείς. Εκείνες τα κατάφεραν. Μπορείς κι εσύ!

Οι γυναίκες επιχειρηματίες που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

#1 Natalie Ellis

Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Boss Babe, η οποία ενώνει, γιορτάζει και υποστηρίζει γυναίκες επιχειρηματίες.

https://www.instagram.com/p/CVSwVyarVwN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καλύτερη συμβουλή που έχει δώσει στο Instagram της για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι η εξής: «Είσαι απόλυτα ικανή να φτιάξεις τη ζωή που ονειρεύεσαι συνέχεια. Σταμάτα να έχεις μόνο στη σκέψη την ιδανική ζωή για εσένα. Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τη ζωή των ονείρων σου πραγματικότητα».

#2 Eshita Kabra-Davies

Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας By Rotation, η οποία ενοικιάζει ρούχα και τσάντες σχεδιαστών μόδας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

https://www.instagram.com/p/CSaCBWxIkHL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Συζητιέται συχνά το τι είναι αυτό που σε κάνει μια καλή επιχειρηματία. Η απάντησή μου είναι η επιμονή. Είναι ένα ταξίδι. Και αυτό το ταξίδι μάς υπενθυμίζει συνεχώς πόσο σημαντική είναι η κοινότητα και η τεχνολογία», έχει πει η Eshita Kabra-Davies.

#3 Victoria Prew

Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας HURR, που ενοικιάζει ρούχα και τσάντες σχεδιαστών μόδας στη Μεγάλη Βρετανία.

https://www.instagram.com/p/CTNSJWrA__g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πιο εμπνευσμένο quote που έχει γράψει στο Instagram είναι: «Μπορείς να κάνεις ό,τι αγαπάς και να εξακολουθείς να κουράζεσαι. Μπορείς να κάνεις ό,τι αγαπάς και να πάθεις burn out. Μπορείς να κάνεις ό,τι αγαπάς και ακόμα να ενθουσιάζεσαι όταν κάνεις ένα διάλειμμα».

#4 Angelica Malin

Έχει δημιουργήσει το About Time Magazine, ένα online γυναικείο περιοδικό και είναι αρκετά ενεργή στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CUpMtyiI1qE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Υπάρχουν αρκετές μέρες που θα αναρωτηθείς γιατί ξεκίνησες. Και είναι αυτές οι σκληρές στιγμές που θα χρειαστεί να μαζέψεις δυνάμεις και να προχωρήσεις. Θυμήσου ότι αυτό που σε χωρίζει από όσους πέτυχαν και από όσους απέτυχαν είναι το πείσμα», έχει γράψει η Angelica Malin.

#5 Grace Beverley

Είναι ιδιοκτήτρια του fashion brand, Tala, και του fitness app, Shreddy.

https://www.instagram.com/p/CU2n8Irs4gd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρειάζεσαι αντοχή για να εξελιχθείς, για να αναπτυχθείς, για να αντέξεις όταν σε ‘’χτυπάνε’’, αλλά η ανθεκτικότητα δεν εμφανίζεται μαγικά- για να την αναπτύξεις χρειάζεται να ξεκινήσεις να αναλαμβάνεις ευθύνες», έχει γράψει στο Instagram της.

Μη φύγεις! Πάρε λίγη ακόμη έμπνευση στην gallery.

Cover photo: @victoriaprew