5 celebrity μαμάδες που μας ενέπνευσαν το 2021

Μαρία Ροδίτη
5 celebrity μαμάδες που μας ενέπνευσαν το 2021

Η Ashley Graham, η Pink και η Gabrielle Union είναι μόνο μερικές από τις μαμάδες που μέσα από το Instagram έχουν δείξει αρκετές φορές τη γλυκιά, ευαίσθητη και δύσκολη πλευρά της μητρότητας.

Δεν είναι εύκολο να είσαι μαμά. Και δη μαμά που εργάζεται. Έρχονται δύσκολες στιγμές που πρέπει να αφήσεις το μωρό σου για να επιστρέψεις στη δουλειά, που πρέπει να αντλήσεις γάλα για να μπορεί το μωράκι σου να φάει όσο εσύ θα λείπεις, που πρέπει να θηλάσεις και δεν βρίσκεις τη σωστή στάση για να βολευτείς εσύ και το μωρό σου. Και που η ψυχολογία σου μοιάζει με… roller coaster.

Η μητρότητα είναι ένα πανέμορφο ταξίδι και αυτό υποστηρίζουν πολλές celebrities μαμάδες. Είναι, όμως, κι ένα «ταξίδι» με απαιτήσεις, με εξάντληση, με κούραση, με προκλήσεις… Δεν είναι όλα βατά. Δεν είναι απλό να είσαι μαμά. Και η Emily Ratajkowski, η Ashley Graham, η Pink, η Gabrielle Union είναι μόνο μερικές από τις πολύ γνωστές μανούλες που δεν κρύφτηκαν ποτέ!

giannis antetokounmpo story3 copy

Χρόνια πολλά Γιάννη! Γιατί η ιστορία του Αντετοκούνμπο δίνει ελπίδα σε κάθε παιδί του πλανήτη

Κατά καιρούς μοιράστηκαν πολλά στιγμιότυπα με τα μωράκια τους, κατέθεσαν στο Instagram όλα τα συναισθήματά τους ως νέες μαμάδες. Και την απεριόριστη χαρά τους και εκείνες τις στιγμές που… τα βρήκαν σκούρα. Όλα.

Και κάπως έτσι έδωσαν σε όλες τις μανούλες που τις ακολουθούν στο Instagram δύναμη και πίστη! Και όχι μόνο! Μας ενέπνευσαν όλες. Είτε είμαστε μαμάδες, είτε όχι!

Οι celebrities μαμάδες που θα σε εμπνεύσουν

Ashley Graham

https://www.instagram.com/p/CW_Fmc6rAZw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής», γράφει η Ashley Graham δείχνοντας περήφανη- και λίγο πριν γεννήσει- τα σημάδια στη φουσκωμένη κοιλιά της.

America Ferrera

https://www.instagram.com/p/CPTjG05sJ8l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια τρυφερή φωτογραφία έχοντας στην αγκαλίτσα της το μωρό της δημοσίευσε η America Ferrera και έγραψε: «Σαν σήμερα, 3 χρόνια πριν, έγινα μαμά. Ένιωσα τρελά, βαθιά, απίστευτα ερωτευμένη με αυτό το μαγικό, μικρό ανθρωπάκι, που μεγάλωσε για να μου κάνει τεστ Covid με ανθυγιεινά αντικείμενα. Τι κάνουμε για την αγάπη. Χαρούμενα γενέθλια στον τρελό, μικρό γιατρό Baz! Και χαρούμενη γιορτή για μένα που έγινα μητέρα! Όλη μου η καρδιά πονάει με το πόσο τους αγαπώ και πόσο γρήγορα μεγαλώνουν», γράφει η America Ferrera.

Κι εσύ δεν εκπλήσσεσαι που τα μικρά σου μεγαλώνουν τόσο γρήγορα;

Gabrielle Union

https://www.instagram.com/p/CXCYenNPsL0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Gabrielle Union εκφράζει όλα όσα κάθε εργαζόμενη μαμά νιώθει όταν δεν μπορεί να είναι κοντά στα παιδιά της. «Το πιο δύσκολο στο να είσαι εργαζόμενη μητέρα είναι να χάνεις σημαντικά γεγονότα στις ζωές των παιδιών σου. Σήμερα κι εγώ έχασα γιορτή του σχολείου και ένιωσα τόσο χάλια που την απογοήτευσα. Οπότε, έκανα το καλύτερο πράγμα και έγινα αυτό που ήθελε από μένα πριν φύγω για δουλειά».



Pink

https://www.instagram.com/p/CUY2oqwlmOd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν ήμουν σίγουρη αν θα μπορούσα να αγαπήσω έναν άλλο άνθρωπο όπως αγάπησα το πρώτο μου παιδί. Όλοι έλεγαν ‘’περίμενε μέχρι να κάνεις γιο’’. Και σκέφτηκα, ‘’αλλά έχω ήδη αυτή τη σχέση με το κορίτσι μου’’. Και μετά ήρθες εσύ. Αγόρι θαύμα. Μου έδωσες μεγαλύτερη καρδιά και τώρα τη βλέπω να περπατάει έξω από μένα. Είσαι προσωποποιημένη η χαρά. Είσαι ο μεγαλύτερος δάσκαλός μου, μου θυμίζεις να είμαι ευγνώμων, να γελάω, να ξυπνάω και να τεντώνομαι και να αδράττω τη μέρα. Ευχαριστώ τον Θεό για σένα καθημερινά», έχει γράψει η Pink στο Instagram της γεμάτη περηφάνεια.

Emily Ratajkowski

https://www.instagram.com/p/CNxSDLNMUik/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια τρυφερή φωτογραφία με το μωράκι της την ώρα που θηλάζει μοιράστηκε και η Emily Ratajkowski. Και παραδέχθηκε αυτό που συμβαίνει σε κάθε μανούλα τον πρώτο καιρό με το μωρό της: τον συνεχή θηλασμό.

«Αν φαίνεται σαν να θηλάζω όλη την ώρα… Έτσι είναι», έγραψε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μη με αφήσεις ποτέ!Μια ιστορία από τη Lacta για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης βίας κατά των γυναικών

Malala Yousafzai: Η νεότερη κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης μόλις παντρεύτηκε