Kim Cattrall: «Η πιο σημαντική λέξη που είπα στην καριέρα μου ήταν ΟΧΙ»

Kim Cattrall: «Η πιο σημαντική λέξη που είπα στην καριέρα μου ήταν ΟΧΙ»

Γιατί τα όχι μας καθορίζουν στη ζωή μας, όχι τα ναι που λέμε!

Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», Kim Cattrall, αποκάλυψε τη μεγαλύτερη αλήθεια στην καριέρα της, δίνοντας την αφορμή σε πολλές γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της και να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Η δήλωσή της δεν εξέπληξε καθόλου τους θαυμαστές της καθώς -όσοι την έχουν ζήσει από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της- γνωρίζουν πολύ καλά πως η Cattrall με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα δε μασάει τα λόγια της.

Η ηθοποιός δήλωσε στο Power of Women του Variety την περασμένη Πέμπτη ότι «η πιο σημαντική λέξη στην καριέρα της είναι το όχι». Η Cattrall - η οποία να θυμίσουμε πως δεν εμφανίζεται στο reboot του Sex and the City- δήλωσε συγκεκριμένα: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που με βοήθησε πάρα πολύ με το πέρασμα των χρόνων, τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στη διαχείριση της καριέρα μου. Είναι απλό, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ περίπλοκο. Είναι μια λέξη, και αυτή η λέξη είναι το "όχι"».

Kim Cattrall: Το σενάριο για τη Samantha που της έδωσαν αλλά αρνήθηκε να παίξει

Πάρε παράδειγμα από την Kim Cattrall και πες τα ΟΧΙ σου

Η 65χονη ηθοποιός έδωσε παραδείγματα για το πώς το όχι την έχει βοηθήσει στη ζωή της: «Όχι, δεν είναι για μένα», είπε. «Όχι γιατί έχω ξαναϋπάρξει σε αυτή τη θέση και το έχω ξανακάνει», «Όχι, δεν θα με εκφοβίσουν», «Όχι, αυτός ο μισθός είναι απαράδεκτος», «Όχι, δεν κάνουμε συνάντηση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας».

Cattrall Missing Brother

Και ένα από τα αγαπημένα μου ήταν συγκεκριμένα μια φράση: «Όχι, δεν θέλω να βρεθώ σε μια κατάσταση που δεν είναι ευχάριστη». Και συνέχισε, «Το ΟΧΙ σε βοηθάει να ορίσεις τον εαυτό σου, τα όριά σου και τους στόχους σου, σε κρατά δημιουργική και ενισχύει, προωθεί την αλλαγή. Μπορεί να σου επιτρέψει να κάνεις τη μετάβαση από ένα κεφάλαιο και να πιστέψεις ότι θα ακολουθήσουν πιο συναρπαστικά κεφάλαια στη ζωή και στην καριέρα σου. Το να λες όχι στο παρελθόν σημαίνει ναι στο μέλλον σου. Τελικά, είσαι ο σεναριογράφος στην ταινία της δικής σου ζωής».

Το 2017, τα σχέδια για μια τρίτη ταινία «SATC» απέτυχαν. Η Cattrall είχε πει τότε ότι δεν ήταν «για περισσότερα χρήματα, δεν πρόκειται για περισσότερες σκηνές…Πρόκειται για μια ξεκάθαρη απόφαση, μια απόφαση στη ζωή μου να τελειώσω ένα κεφάλαιο και να ξεκινήσω ένα άλλο».

Η star δήλωσε στην Page Six ότι βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωή της αυτή τη στιγμή. «Είμαι πολύ χαρούμενη με τις επιλογές που κάνω, νιώθω ότι δημιουργώ με διαφορετικό τρόπο, με διαφορετικούς ανθρώπους και αυτό είναι που με κάνει να νιώθω ζωντανή, πλήρης και χαρούμενη», είπε.