Η Selena Gomez σε καλεί να αγαπήσεις την κοιλιά σου ακριβώς όπως είναι

Η Selena Gomez σε καλεί να αγαπήσεις την κοιλιά σου ακριβώς όπως είναι

Η ηθοποιός επαναφέρει στη μόδα τις «πραγματικές κοιλίτσες» και εμείς την χειροκροτάμε.

Η Selena Gomez είναι ακομπλεξάριστη και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Όπως τώρα, που αρνείται να «ρουφήξει» την κοιλιά της σε πρόσφατο βίντεό της στο TikTok και παροτρύνει τις γυναίκες να σταματήσουν να καταπιέζονται και να δεχνουν το αληθινό σώμα τους, όπως ακριβώς είναι.

Την ώρα που απολαμβάνει τις διακοπές της με γιοτ στην Ιταλία και ξαπλώνει με το ολόσωμο μαγιό της συλλογής που σχεδίασε το 2021 με τη φίλη και πρώην βοηθό της, Theresa Mingus, η ηθοποιός έκανε μια δημοσίευση στον λογαριασμό της στο TikTok για να πει ότι τα «πραγματικά στομάχια» επιστρέφουν στη μόδα!

Λίγο πριν γίνει 60, η Demi Moore απελευθερώνεται, δηλώνει παρούσα και «κερνάει» ενδυνάμωση

Το viral βίντεο που μας κάνει να την χειροκροτούμε!

Στο βίντεο που έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές, ακούγεται ένας ήχος που λέει στην 30χρονη «να ρουφήξει την κοιλιά της», με την ίδια να απαντά: «Δεν ρουφάω. Τα πραγματικά στομάχια επιστρέφουν, εντάξει;».

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να την επαινέσουν για την προώθηση body-positive μηνυμάτων στους 42 εκατομμύρια followers της στο TikTok, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είσαι ίσως το καλύτερο πρότυπο tbh, Ily Selena», ενώ άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Body positivity! Τόσο αναζωογονητικό!».

Μετά από τέσσερα χρόνια αποχής από τα social media, η Gomez χρησιμοποίησε τη δύναμή της σε αυτές τις πλατφόρμες για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε κοινωνικά θέματα όπως η ψυχική υγεία και το body image.

Τον περασμένο Απρίλιο, η πρώην σταρ του Disney Channel πήρε θέση εναντίον εκείνων που κάνουν body shaming στα social media, λέγοντας ότι δεν αξίζει τον κόπο να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά για να είναι αδύνατη, αφού οι άνθρωποι θα σχολιάσουν το βάρος της ούτως ή άλλως. «Είμαι τέλεια όπως είμαι», πρόσθεσε στο τέλος.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και έχει μιλήσει δημόσια για αυτό, η Gomez έχει παλέψει με την κατάθλιψη και τη διπολική διαταραχή στο παρελθόν. Το 2018, επιβαρυμένη συναισθηματικά, νοσηλεύτηκε με νευρικό κλονισμό σε κλινική ψυχικής υγείας. Σε μεγάλο βαθμό η ψυχολογική της κατάσταση είναι συνυφασμένη με το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει, τον Ερυθηματώδη Λύκο, εξαιτίας του οποίου είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού το 2017.

Cover photo: @selenagomez