Αγάπη, ευτυχία και ασφάλεια: 5 επώνυμοι μοιράζονται συναισθήματα για την οικογένειά που δημιούργησαν

Αγάπη, ευτυχία και ασφάλεια: 5 επώνυμοι μοιράζονται συναισθήματα για την οικογένειά που δημιούργησαν

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Μπέσυ Μάλφα, ο Μάξιμος Μουμούρης, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι παράδειγμα προς μίμηση για την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας. 

Είναι καταξιωμένοι και κορυφαίοι στον επαγγελματικό τους τομέα. Μα η μεγαλύτερη επιτυχία τους, είναι οι οικογένειες που δημιούργησαν. Είναι τα πρότυπα της σύγχρονης εποχής μας για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον θεσμό και τις αξίες του.

Τι λένε ο πολύτεκνος τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης, η επίσης ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα αλλά και η συνάδελφός της Αθηνά Οικονομάκου όπως και ο Ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας για το μεγάλο θαύμα της ζωής τους;

Μπέσσυ Μάλφα

Με τον επίσης ηθοποιό Γεράσιμο Σκιαδαρέση, η Μπέσυ Μάλφα συμπληρώνει φέτος 29 χρόνια ενός πολύ ευτυχισμένου γάμου. Έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά, τις δίδυμες Νίκη και Όλγα (οι οποίες έχουν κληρονομήσει το ταλέντο τους) και τον βενιαμίν, Γιάγκο: «Ο σύζυγός μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ανθίσαμε μαζί αυτά τα χρόνια. Ήμουν πάντα της άποψης ότι τα παιδιά μας πρέπει να κάνουν μουσική, να είναι καλά στα μαθηματικά και να γυμνάζονται. Όπως το έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες. Βοηθά στο να αναπτύσσεται το πνεύμα και το μυαλό. Πρέπει να βοηθάμε τα παιδιά μας και να τα ακούμε. Πρέπει να είναι ελεύθερα να κάνουν αυτό που θέλουν και να είσαι εκεί να τα ακούσεις. Είτε έχουν χαρά, είτε ηττήθηκαν», έχει πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ.

https://www.instagram.com/p/CjQ5fgLry2F

Γιάννης Πλούταρχος

Φέτος ο γνωστός και πολύτεκνος τραγουδιστής θα ζήσει μία πολύ ωραία του στιγμή αφού θα κάνει περιοδεία με τα δύο από τα μεγαλύτερα παιδιά του, τον Γιώργο και την Κατερίνα Κακοσαίου, που έχουν κληρονομήσει και το ταλέντο του στο τραγούδι. Και τα υπόλοιπα 3 μικρότερα παιδιά του όμως, έχουν καλλιτεχνική φλέβα.

https://www.instagram.com/p/Cei8-omIX24

Πριν από 11 χρόνια, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στο Πρωινό Mou του Mega και στον Γιώργο Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε μιλήσει για αυτή την υπέροχη πολυμελή οικογένεια που είχε δημιουργήσει με τη σύζυγό του Μαρία: «Δεν έγινε τίποτε τυχαία και αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης. Θέλαμε να κάνουμε παιδιά με τη γυναίκα μου, αλλά δεν περιμέναμε να κάνουμε πέντε. Πρώτα ο Θεός και η Παναγία τα καταφέραμε. Έχουμε 3 κόρες και δύο γιους. Μετά τα δύο πρώτα παιδιά θέλαμε να κάνουμε και ένα τρίτο, γιατί δεν είχα βγάλει το όνομα του πατέρα μου. Το πρώτο από τα παιδιά μου η Κατερίνα μας, με το μικρότερο τον Κωνσταντίνο μας, έχει 13 χρόνια διαφορά. Είναι πολύ αγαπημένα τα παιδιά μου μεταξύ τους, το καθένα έχει βρει τον χώρο του και έχει τον τρόπο του. Είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος πατέρας».

https://www.instagram.com/p/Cq5diEZMBrw

Λευτέρης Πετρούνιας

Καμία επιτυχία, κανένα παγκόσμιο ρεκόρ ή ακόμη και τα Ολυμπιακά του μετάλλια δεν μπορούν να συγκριθούν με την οικογένειά του. Για εκείνον οι δύο του κόρες, η Λένια και η Σοφία, αλλά και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση είναι οι μεγαλύτερες και σπουδαιότερες κατακτήσεις. Και όπως δηλώνει στο Queen.gr: «Όταν η Βασιλική μου ανακοίνωσε ότι θα γίνουμε γονείς έκλαιγα από χαρά, καθώς ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ και πολύ συνειδητά. Οπότε τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα. Είμαι εντελώς full time μπαμπάς, καθώς κάνω τα πάντα και δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα στο να μείνω μόνος μου (εάν πρέπει να λείψει η Βασιλική) με τα κορίτσια μου.

https://www.instagram.com/p/CkbTMG9q1Pg

Μάξιμος Μουμούρης

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί και στη Γη της ελιάς, έχει ευτυχήσει να αποκτήσει 3 κόρες με την σύζυγό του και βουλευτή Νάντια Γιαννακοπούλου. Και όπως παραδέχεται ο πάτερ φαμίλιας, η Κατερίνα, η Ιωάννα και η Γκρατσιέλα είναι όλος του ο κόσμος: «Με την γυναίκα μου πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο, μου έστελνε ραβασάκια. Η Νάντια έκανε το πρώτο βήμα για να γίνουμε ζευγάρι, ξαναβρεθήκαμε μετά από κάποια χρόνια. Είχα μία βαθιά επιθυμία να κάνω οικογένειά. Τα όρια όμως στα παιδιά μας, τα βάζει η μαμά τους. Εμένα με κάνουν ό,τι θέλουν» όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο Mega.

Αθηνά Οικονομάκου

Με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου συμπληρώνει τον Οκτώβριο πέντε χρόνια γάμου και δέκα χρόνια γνωριμίας. Ο 5χρονος σήμερα Μάξιμος και η μόλις 1,5 ετών κόρη τους Σιέννα είναι οι δύο λόγοι που συμπληρώνουν την απόλυτη οικογενειακή τους ευτυχία. Μία οικογένεια που στηρίζεται όχι μόνο στην αγάπη αλλά και στην κατανόηση και στις υποχωρήσεις.

Όπως έχει δηλώσε σε συνέντευξή της στην Μαρία Μπακοδήμου, η ηθοποιός: «Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας, να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς και μετά με τη σχέση μας. Είναι σημαντικό να υπάρχει αλληλεγγύη, αγάπη, αλληλουποστήριξη και το ενδιαφέρον να μένει αμείωτο με τα χρόνια. Θέλει τρομερή υπομονή και επιμονή. Με τα παιδιά μου έχω θέμα, λιώνω. Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά, η οικογένεια και μετά όλα τα άλλα».