Το σπίτι που μένει o Γιάννης Πλούταρχος με την πολύτεκνη οικογένειά του ταιριάζει στο καλύτερο παιδί

Το σπίτι που μένει o Γιάννης Πλούταρχος με την πολύτεκνη οικογένειά του ταιριάζει στο καλύτερο παιδί

O 52χρονος τραγουδιστής και η όμορφη σύζυγός του Μαρία είναι μαζί μια ζωή και έχουν φτιάξει το σπίτι των ονείρων τους στα νότια προάστια.  

O Γιάννης Πλούταρχος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές των τελευταίων δεκαετιών. Στο ενεργητικό του έχει εκατοντάδες επιτυχίες, χρυσούς δίσκους και σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου.

Το «καλύτερο παιδί» της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας έχει καταφέρει να συνδυάσει καριέρα και προσωπική ζωή καλύτερα από τον καθένα, με την πολύτεκνη οικογένειά του να αποτελεί την πηγή της ευτυχίας του.

O 52χρονος καλλιτέχνης είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαδοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά: την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο Kακοσαίο.

Ο Γιώργος Κακοσαίος ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά του και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Αυτή την περίοδο ο 22χρονος εμφανίζεται με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και η οικογένειά του τον καμαρώνει διακριτικά. Η αδερφή του, Κατερίνα Κακοσαίου είχε γίνει viral όταν δημοσίευσε videos στα οποία τραγουδά αγαπημένες της επιτυχίες. Πρόσφατα η 25χρονη κυκλοφόρησε το νέο της single και ο Γιάννης Πλούταρχος έδειξε πόσο χαρούμενος είναι για την πορεία που χαράζουν τα παιδιά του.

https://www.instagram.com/p/CQvaGHhFsAd

Ο γνωστός τραγουδιστής διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο στα social media μέσα από το εντυπωσιακό σπίτι του.

Το υπέροχο σπίτι της οικογένειας Πλούταρχου στα νότια προάστια

Η μόνιμη κατοικία της οικογένειας στην περιοχή του Ελληνικού χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα. Η πολυτελής κατοικία μαζί με το υπόγειο πάρκινγκ και τις αποθήκες υπολογίζεται γύρω στα 800 τετραγωνικά μέτρα.

https://www.instagram.com/p/Cei8-omIX24

Μέσα από τα σπάνια πλάνα που έχουμε δει κατά καιρούς στο Instagram διακρίνεται το μοντέρνο εσωτερικό του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CR3RjuzlIPn

Στο ημιυπόγειο υπάρχει playroom για όλη την οικογένεια, αποθηκευτικοί χώροι, ενώ το ισόγειο διαθέτει δύο μεγάλα σαλόνια, μία τραπεζαρία, κουζίνα, WC και κάποιους επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους για τους καλεσμένους της οικογενείας.

1674854680972-971687325-ploutarxos1.jpg

Το πέτρινο εξοχικό του Σ. Χανταμπάκη στον Βόλο είναι πιο «ζεστό» από τις εκφράσεις του στο Survivor

https://www.instagram.com/p/CREPctvlGkt

Στο εξωτερικό του σπιτιού βρίσκεται η πισίνα στην οποία τα παιδιά και οι φίλοι τους περνούν ανέμελα τις ώρες τους τους καλοκαιρινούς μήνες.

https://www.instagram.com/p/CLKFgAeASvz
https://www.instagram.com/p/BnI6DyZnyP5