Η Jessica Simpson έκανε την απόρριψη, δύναμη και έγινε το πρότυπο που θέλει για τα παιδιά της

Η Jessica Simpson έκανε την απόρριψη, δύναμη και έγινε το πρότυπο που θέλει για τα παιδιά της

Στα 42 της χρόνια, η Jessica Simpson κάνει restart και θέλει να γίνει το καλύτερο πρότυπο για τα τρία παιδιά της.

Στα 42 της χρόνια κι ενώ κατάφερε να μας πει όσα ήθελε και όσα έκρυβε για τη ζωή της από το 2020 με την αυτοβιογραφία Open Book, η Jessica Simpson είναι πραγματικά ένα ανοιχτό βιβλίο και τη συνέντευξη που έδωσε στο Bustle απέδειξε πως όχι μόνο είναι στην καλύτερη φυσική αλλά και πνευματική κατάσταση.

Όταν με βλέπατε με πολλά κιλά, ήταν επειδή έπινα πολύ. Όταν αδυνάτισα, σας ενοχλούσε και θέλατε να κάνω κι άλλο παιδί. Το σώμα μου δεν αντέχει άλλο», τονίζει η μητέρα τριών παιδιών και αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες πως έχασε τόσα πολλά κιλά χάρη σε ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που έχει γίνει viral παγκόσμια.

«Είναι η θέλησή μου», λέει η Jessica και δηλώνει ευτυχής που έχει περάσει από κάθε νούμερο στη ζυγαριά και στα ρούχα και ξέρει ακριβώς πώς νιώθουν οι άνθρωποι στα περισσότερα ή λιγότερα κιλά.

Την ρίχνουν όμως οι άσχημες κριτικές; Η Simpson παραδέχεται πως έχει ακούσει πολλά αλλά μεγάλωσε πολύ για να αφήνει μια αρνητική κριτική να την επηρεάσει:

«Με στενοχωρεί όταν ακούω αρνητικά σχόλια αλλά μετά θυμάμαι ότι είμαι πολύ μεγάλη για να τα αφήνω να με επηρεάζουν. Τώρα είμαι πολύ περισσότερο συνδεδεμένη με τον εαυτό μου», τονίζει η τραγουδίστρια- ηθοποιός και επιχειρηματίας και εξηγεί πως το μόνο που την νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να γίνει το σωστό πρότυπο για τα παιδιά της:

«Αν δεν με δουν να το κάνω και να παλεύω για τη θέση μου στον κόσμο, δεν θα το κάνουν ποτέ για τον εαυτό τους. Θα μπαίνουν απλά στο Instagram, νομίζοντας ότι αυτό είναι τελειότητα. Δεν είναι».