Μήπως ο Chris Rock το έχει παρακάνει πια με τα κακόγουστα αστεία του;

Μήπως ο Chris Rock το έχει παρακάνει πια με τα κακόγουστα αστεία του;

O Chris Rock στο Dolby Theatre για τα βραβεία Όσκαρ 2022

Η αδερφή της δολοφονημένης Nicole Brown Simpson ξεσπά για τη σύγκριση του μακελειού με τα βραβεία Όσκαρ.

Ακόμη αποτελεί αντικείμενο συζήτησης το περίφημο χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock μετά το κακόγουστο σχόλιο του τελευταίου για τη σύζυγο του πρώτου σχετικά με το ξυρισμένο λόγω αλωπεκίας κεφάλι της. Ενώ υπήρξε διχασμός σχετικά με το ποιος έχει δίκιο, η κοινή γνώμη φάνηκε κατά του 53χρονου Smith και της βιαιοπραγίας του.

Εκεί, όμως, που ο 57χρονος κωμικός είχε συγκεντρώσει τη συμπαράσταση αρκετών, αποφάσισε να κάνει άλλο ένα από τα διάσημα αστεία του, αυτήν τη φορά ανακατεύοντας το θύμα μίας από τις πιο διάσημες δολοφονίες που έχουν γίνει στον πλανήτη. Αυτό που είπε ήταν ξανά κακόγουστο και τώρα το λέει και δημόσια η αδερφή του θύματος.

Το ιστορικό του αστείου του Chris Rock με τη Nicole Brown Simpson

Σύμφωνα με το Arizona Republic, ο 57χρονος Rock είχε πρόταση από την Ακαδημία να επιστρέψει στη σκηνή των Όσκαρ το 2023. Την εν λόγω πρόταση απέρριψε παρομοιάζοντας την επιστροφή του στο σημείο όπου δέχτηκε το χαστούκι του Smith με το να επιστρέφει σε μία σκηνή εγκλήματος.

Μέχρι που έφερε ως παράδειγμα την παγκόσμιας δημοσιότητας δίκη του Αμερικανού πρώην NFL παίκτη O.J. Simpson για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, Nicole Brown Simpson, και του φίλου της, Ronald Goldman στις 12 Ιουνίου του 1994. Το ζευγάρι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου και η κοινή γνώμη παραμένει διχασμένη μέχρι σήμερα για το αν ο Simpson το έκανε ή όχι, αφού το πρώτο δικαστήριο (1995) τον αθώωσε παρά το ότι υπήρχαν πολλά ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του, ενώ, στο δεύτερο (1997), οι ένορκοι τον βρήκαν ομόφωνα ένοχο.

Έπειτα, ο Rock σχολίασε πως το να επιστρέψει στα Όσκαρ είναι σαν να ζητάς από τη Nicole Brown Simpson «να επιστρέψει στο εστιατόριο» όπου είχε ξεχάσει τα γυαλιά της το βράδυ του θανάτου της.

Ο Chris Rock συνέκρινε το χαστούκι του Will Smith με την πιο διάσημη δολοφονία του πλανήτη

Η απάντηση της Nicole Brown Simpson

Η αδερφή της Nicole, Tanya Brown, έμαθε τα καθέκαστα από το TMZ που την πήρε να την πληροφορήσει σχετικά με το θέμα και να πάρει και κάποια δήλωση. Η Tanya, που είναι συγγραφέας και μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών και την ψυχική υγεία, έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram απαντώντας δημόσια στο κακό αστείο του Rock για τη δολοφονημένη αδερφή της.

https://www.instagram.com/p/Ch5srB7B2Ax

«Τίποτα δεν είναι πιο ωραίο από το να ξυπνήσεις το πρωί της Τρίτης (not) με το TMZ να σε παίρνει τηλέφωνο και να σου λέει ότι ο Chris Rock έκανε ένα απαίσιο αστείο για τη Nicole.

Ήταν κάτι πέρα από κακόγουστο.

Δεν υπήρχε τίποτα αστείο για την Jada αφού πάσχει από μία φυσική κατάσταση και τίποτα αστείο στο να εξισώνει μία πρόσκληση για τα Όσκαρ με διπλή δολοφονία. Πάντα πίστευα ότι ήταν αστείος, αλλά ξεπέρασε τα όρια με αυτό. Με άλλα λόγια, σταματήστε να χρησιμοποιείτε την αδερφή μου, τον OJ και τον Ron ως μέρος κακού κωμικού σόου. Υπάρχουν οικογένειες πίσω από αυτήν την τραγωδία», έγραψε.