Η Κλέλια Ρένεση προστατεύει την κόρη της αλλά που έχει πάει η ενσυναίσθηση των ανθρώπων;

Η Κλέλια Ρένεση προστατεύει την κόρη της αλλά που έχει πάει η ενσυναίσθηση των ανθρώπων;

«Δεν αντιδρούσα, μέχρι ένα σημείο που κατάλαβα ότι το παιδί μου θα μεγαλώσει και θα τα διαβάσει αυτά», είπε η ηθοποιός θέλοντας να εξηγήσει τον λόγο που αποφάσισε να διαψεύσει δημοσιεύματα που την αφορούσαν.

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε η Κλέλια Ρένεση στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, όπου μίλησε στη Τζένη Θεωνά για το δικό της ταξίδι στη μητρότητα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία είναι μητέρα της 4χρονης Κοραλίας, μοιράστηκε με την επίσης ηθοποιό και παρουσιάστρια της εκπομπής Μαμά-δες τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει από την σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μετά από πέντε χρόνια επιτυχίας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επιχειρεί να προστατέψει την κόρη της από τα κακοπροαίρετα σχόλια ανθρώπων που «αγωνιούν» να μάθουν ποιος είναι ο πατέρας της μικρής Κοραλίας.

Η Κλέλια Ρένεση πήγε για δουλειές με την κόρη της & αυτά τα πλάνα είναι «μεγάλο σχολείο» για όλους

Σχετικά με αυτό το ζήτημα, η ηθοποιός είπε «όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Και καλά οι άνθρωποι στα καφενεία και στον δρόμο, αλλά οι δημοσιογράφοι; Το πρώτο εξάμηνο, και στην εγκυμοσύνη μου φήμες έλεγαν ότι είμαι με τον Μανού και ότι κάνουμε παιδί. Δεν αντιδρούσα, μέχρι ένα σημείο που κατάλαβα ότι το παιδί μου θα μεγαλώσει και θα τα διαβάσει αυτά».

Θέλοντας να προστατέψει, λοιπόν, την κόρη της, η Κλέλια Ρένεση αποφάσισε να διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν μέχρι και να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον 58χρονο τραγουδιστή Manu Chao.

«Είναι φίλος μου, είναι συνάδελφός μου, είναι οικογένειά μου πνευματική, κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα, ξεκολλάτε, όλα καλά», ήταν ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκε η Κλέλια, σε μία άβολη συνθήκη που την έθεσε ξαφνικά να λογοδοτεί δημόσια για τους ανθρώπους που την περιβάλλουν, επειδή ήταν μία έγκυος γυναίκα που δεν ήθελε να αποκαλύψει τον πατέρα του παιδιού της.

«Αν οι άνθρωποι έχουν τέτοια πρεμούρα να μάθουν τα πατρικά στελέχη της Κοραλίας, δεν είμαι εγώ αυτή που θα τους απαντήσω», είπε η Κλέλια Ρένεση στηρίζοντας το δικαίωμά της στην ιδιωτικότητα και κάνοντάς μας να ξανασκεφτούμε την ενσυναίσθηση που λείπει από την σύγχρονη κοινωνία.