Τα δάκρυα της Κλέλιας Ρένεση και ένας αποχωρισμός που έφερε αντιδράσεις στους φανς της 

Τα δάκρυα της Κλέλιας Ρένεση και ένας αποχωρισμός που έφερε αντιδράσεις στους φανς της 

Το τηλεοπτικό «διαζύγιο» της Κλέλιας Ρένεση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και ο αποχωρισμός της Μαρίας Χάνου και του Σπύρου Χατζηαγγελάκη. 

Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» ήταν εκείνο των αποχωρισμών. Μόνο που ο τελικός χωρισμός της Κλέλιας Ρένεση και του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, αλλά και εκείνος της Μαρίας Χάνου και του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό του Twitter.

Ο χωρίς νόημα χωρισμός και η ανάμνηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

Στην δέκατη σεζόν της οδεύει ήδη εδώ και δύο εβδομάδες η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και έχει πια το ρεκόρ της μακροβιότερης ελληνικής κωμωδίας στην TV. Το χθεσινό επεισόδιο ωστόσο δεν κινήθηκε στα πλαίσια της κωμωδίας αλλά του δράματος.

Την αρχή έκαναν η Κλέλια Ρένεση και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης , αφού η Καίτη Κίτσο του Πύργου και ο εφοριακός κυρ Ηλίας, αποφάσισαν να χωρίσουν και μάλιστα το ανακοίνωσαν θλιμμένοι και στην μικρή τους κόρη. Η εξέλιξη μάλλον αστεία ήταν, καθώς σεναριακά βρέθηκε ως αφορμή, η καλή σχέση που είχε η Καίτη με τον πρώην της. Οι δύο ηθοποιοί ωστόσο το «έζησαν» τηλεοπτικά με δάκρυα και αυτό είχε και μία προσωπική χροιά. Επί πέντε χρόνια οι δύο τους συνεργάστηκαν άψογα.

Η κοινή εμφάνιση Κλέλιας Ρένεση - Manu Chao, το «παράπονο» του κοινού και το νέο post της ηθοποιού

https://www.instagram.com/p/CttAkczolqq/

Με δάκρυα που φάνηκαν ωστόσο αληθινά, έγραψαν τον επίλογο της παρουσίας τους στην σειρά και η Μαρία Χάνου με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη , ως Βέλη και Άγγελος, οι οποίοι μετακομίζουν μόνιμα στην Αμοργό. Ο δεύτερος ήδη όπως έχει δει, είναι και ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς».

https://www.instagram.com/p/Cww7c8GMcYX/

Και οι δύο τηλεοπτικοί χωρισμοί δίχασαν ωστόσο το κοινό της σειράς. Οι περισσότεροι δεν ήθελαν αυτές τις αποχωρήσεις (plus εκείνος της Ελένης Κοκκίδου από το τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης χρονιάς) και εξέφρασαν τη γνώμη πως ίσως η σειρά θα έπρεπε να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Κάποιοι βέβαια χιουμοριστικά στάθηκαν και στην ατυχία του Κυριακίδη με τους δεσμούς τους στη σειρά και θυμήθηκαν την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, την πρώτη του τηλεοπτική παρτενέρ.

Ο Στάθης Κόικας και η Εριέττα Μανούρη είναι το νέο ζευγάρι της σειράς και new entry θα είναι η Παρθένα Χοροζίδου. Θα είναι σταδιακά το νέο πρόσωπο της ζωής του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, η οποία με τον αυθορμητισμό της και το ταμπεραμέντο της θα τον κάνει να ξεχάσει την Κλέλια Ρένεση.

Από την Κλέλια Ρένεση στην Παρθένα Χοροζίδου: Ένας νέος έρωτας για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε και την Ελένη Γερασιμίδου να συμμετέχει πιο ενεργά ως η μητέρα του κυρ Ηλία.