Τα νέα πλάνα από το σπίτι της Κλέλιας Ρένεση έχουν «Πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα» φιλοσοφία

Τα νέα πλάνα από το σπίτι της Κλέλιας Ρένεση έχουν «Πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα» φιλοσοφία
Instagram

Με τραγούδι που είπε ο Κώστας Μακεδόνας πριν από 32 χρόνια, η Κλέλια έδειξε μια ...ζημιά στο σαλόνι, τη ροζ σκηνή της κόρης της και όλα τα αντικείμενα που συνθέτουν έναν τέλειο cozy χώρο. 

«Ηχηρή φωνή», ουσιαστικές αναρτήσεις, όχι πλασιέ φιλοσοφίας post, αλήθεια. Αυτές είναι μόλις κάποιες από τις λέξεις που έρχονται στο μυαλό σε κάποιον που ακολουθεί την Κλέλια Ρένεση στο Instagram.

Από την Κλέλια Ρένεση στην Παρθένα Χοροζίδου: Ένας νέος έρωτας για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Η γνωστή ηθοποιός, που δεν φοβάται να πει τη γνώμη της και που μένει μακριά από λέξεις όπως «βόλεμα» και συμβιβασμός, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της, Κοραλίας και μαζί προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο προωθώντας την πραγματική ομορφιά, την απλότητα, το γείωμα.

Στα πιο πρόσφατα νέα των κοριτσιών, και η Κλέλια ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ένα story από το σπίτι τους στο οποίο εκτός από το άλλο αγαπημένο μέλος της οικογένειας, βλέπουμε και πλάνα από τον χώρο στον οποίο η Κοραλία έχει το απόλυτο λόγο στη διακόσμηση.

Στο βίντεο με λεζάντα «Πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα» το οποίο τραγούδησε πριν από 32 χρόνια ο Κώστας Μακεδόνας, η Λίζα έκανε κάποιες ...ζημιές, ενώ εκτός από τη ροζ σκηνή στο σαλόνι, βλέπουμε μικρόφωνο, παιχνίδια και όλα αντικείμενα που συνθέτουν το τέλειο σαλόνι.

Το σπίτι των κοριτσιών, έχει όμως και πολλά μποέμ στοιχεία. Πλάνα από αυτό έχουμε δει κατά καιρούς στο προφίλ της ηθοποιού στο Instagram. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η cozy κουζίνα, το άνετο καθιστικό και η βιβλιοθήκη.

maxresdefault.jpg

Στον χώρο κυριαρχούν τα neutral και τα λευκά χρώματα, ενώ αν ζηλέψαμε κάτι πολύ αυτό σίγουρα ήταν το υπέροχο τζάκι και η θέα από τη βεράντα της.

Η κοινή εμφάνιση Κλέλιας Ρένεση - Manu Chao, το «παράπονο» του κοινού και το νέο post της ηθοποιού

Η Κλέλια Ρένεση με νέο hair look στο πλευρό του αγαπημένου της συνοδοιπόρου, Manu Chao, στα Γιάννενα

https://www.instagram.com/p/CJZcRGCl3uA/

Η Κλέλια Ρένεση για τη μητρότητα

Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού προ ολίγων μηνών, είχε πει για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και γενικά τη μητρότητα: «Το ήξερα ότι ήμουν έγκυος, το είχα καταλάβει. Έχω πολύ έντονο γυναικείο ένστικτο σε αυτά. Ήμουν στη Γαύδο 1,5 μήνα είχα γειωθεί, είχα γίνει ένα με τη φύση. Οι μυρωδιές μου και οι αισθήσεις μου ήταν πολύ αυξημένες εκείνη την περίοδο. Είχα καταλάβει τα πάντα. Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη ήταν μια πολύ μεγάλη ανατροπή, μόλις είχαμε ξεκινήσει στη “Μουρμούρα”. Τότε είχα κάνει ένα fitting με 50 φουστάνια για να βγάζαμε τα πρώτα 30 επεισόδια, που διήρκησε τρεις ώρες. Μετά από μία εβδομάδα τους είπα ότι σε ένα μήνα αυτά τα φουστάνια δεν θα μου κάνουν. Τραβάγανε τα μαλλιά τους».

Η αντιμετώπιση των συναδέλφων της ήταν υποδειγματική: «Μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση πώς μου φέρθηκαν οι υπόλοιποι συντελεστές στη “Μουρμούρα” όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη μου. Ο Βλαδίμηρος και όλοι οι υπόλοιποι, ακόμα και οι cameramen. Πολλή αγάπη και πολλή αγκαλιά. Δούλευα μέχρι μία εβδομάδα πριν γεννήσω».

Η Κλέλια Ρένεση έχει βρει το νόημα & αποθεώθηκε (ξανά) για τον τρόπο που μεγαλώνει την κόρη της

Όσον αφορά το αν ήθελε να γίνει μητέρα, δεν έκρυψε πως δεν ανήκε στα πλάνα της: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ούτε εγώ έχω οικογένεια δεμένη, σκόρπιοι είμαστε. Αλλά ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ή θα πάω προς τα εκεί, να γειωθώ, να μεγαλώσω το παιδί μου, γιατί ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό, θα “πατήσει” το εγώ και θα μαλακώσει τις γωνίες. Θα μάθω ν’ αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Γιατί μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω με τις σχέσεις μου, με μία κοντινή οικεία επαφή».

«Ήξερα ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος να κάνω αυτό το ταξίδι. Ήμουν ανάμεσα σε δύο δρόμους. Ο ένας ήταν ο δρόμος της μητρότητας, σκληροτράχηλος κι έτσι όπως εγώ επέλεξα, μοναχικός κι ο άλλος ήταν να φύγουμε λίγο από τα κοινωνικά δρώμενα και να πάμε κάπου αλλού να μελετήσουμε άλλα πράγματα. Και με επέλεξε το πρώτο μόνο του. Ήμουν στο σταυροδρόμι και το κοίταζα και ήρθε η απάντηση μόνη της».

Η μικρή Κοραλία έχει από τώρα αυτόνομη και δυναμική προσωπικότητα, σαν τη μητέρα της: «Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία, δεν ξέρω. Ενώ είναι εξαντλητικό για εμένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην την γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου». Όπως τα έχει πει και ο Χαλίλ Γκιμπράν, "Τα παιδιά μας δεν είναι δικά μας παιδιά. Είναι οι γιοι και οι κόρες της λαχτάρας της Ζωής για τον εαυτό της"».

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάιο του 2019. «Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου κ δασκάλα μου Κοραλία κ από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να ‘στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά», έγραψε τότε ανακοινώνοντας τα ευχάριστα στον λογαριασμό της στο Instagram.