Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» με ένα σχόλιο του μίλησε στην καρδιά κάθε γυναίκας

Τζένη Ντεμιράι
Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» με ένα σχόλιο του μίλησε στην καρδιά κάθε γυναίκας

Ο Άρης Τσάπης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» είναι ένας συνειδητοποιημένος άνδρας και πολύ μας αρέσει αυτό! 

Στην εποχή μας, πολλές συζητήσεις θα έπρεπε να μην έχουν πια θέση στον δημόσιο διάλογο. Όχι επειδή δεν είναι εξέχουσας σημασίας, αλλά επειδή κάποιες καταστάσεις θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητες.

Φαίνεται, όμως, ότι παρά την αλματώδη πρόοδο της τεχνολογίας, η πρόοδος της κοινωνίας μάλλον έχει χαρακτηριστικά χελώνας και όχι κάποιου εξελιγμένου ρομπότ με εξωπραγματικά γρήγορες ταχύτητες.

Για να γίνεις μάρτυρας αυτής της κοινωνικής παθογένειας δε χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Στην πραγματικότητα, αυτό που αρκεί να κάνεις είναι ένα σκρολ στα social media.

Κάπως έτσι συναντήσαμε και το σχόλιο του Άρη Τσάπη, του 29χρονου ηθοποιού που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» και τον ρόλο του Θανάση.

Ο μικρός και ατίθασος Θανάσης μεγάλωσε, παντρεύτηκε, απέκτησε ένα παιδί και δεν έχει καμία σχέση με τους «βαρβάτους» άνδρες που σχολιάζουν τις αναρτήσεις της γυναίκας του στο Tik Tok.

tsapis.jpg

Πιο αναλυτικά, πριν από μερικές μέρες, ο Άρης ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok θέλοντας να μιλήσει για τις δουλειές του σπιτιού και να σχολιάσει μία αντίδραση ενός άλλου χρήστη του διαδικτύου που έγινε κάτω από post της συζύγου του, Ειρήνης Ξυπνητού.

Η ιστορία ξεκινά από το γεγονός ότι σε προηγούμενο βίντεο της Ειρήνης φαινόταν να σκουπίζει ο Άρης το σπίτι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μία κοπέλα να σχολιάσει «μπράβο που βοηθάει» με την Ειρήνη να απαντά, με καλοπροαίρετη διάθεση, πως δε βοηθάει αλλά συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CtmfqJ0reeg/

Στη συνέχεια κάποιος απάντησε: «Τι να κάνουμε ρε φίλε; Κάποιοι τα φοράνε τα παντελόνια», δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την εντύπωση ότι θεωρεί το νοικοκυριό «γυναικεία υπόθεση».

«Ρε αδερφέ, αλήθεια σου λέω, κι εγώ φοράω παντελόνια. Και η Ειρήνη φοράει παντελόνι», του απάντησε ο Άρης, μέσω βίντεο.

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί σκέφτεστε έτσι και δεν ξέρω άμα μένεις μόνος σου. Γιατί άμα μένεις μόνος σου, αναγκαστικά θα κάνεις τις δουλειές, δε γίνεται να μένεις σε ένα αχούρι. Άμα μένεις με τη μαμά, οκ. Κι εγώ στο σπίτι το πατρικό μου δεν έκανα δουλειές και ήρθα σε ένα σπίτι στο οποίο η γυναίκα δεν είναι η μαμά μου, αλλά είναι η σύντροφος μου, την έχω επιλέξει. Δεν την επέλεξα για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ή για να μεγαλώνει ένα παιδί. Την επέλεξα για να συμπορευτούμε σε αυτή τη ζωή μαζί».

«Όταν λέμε συμπορευτούμε, εννοούμε ότι τα κάνουμε όλα μαζί. Και τις δουλειές του σπιτιού και το μεγάλωμα του παιδιού και πολλά πράγματα. Άρα, δε βοηθάω την Ειρήνη που καθαρίζει το σπίτι, συμμετέχω στην καθαριότητα του σπιτιού. Αυτό είναι το σωστό. Και μην έχετε τέτοια μυαλά γιατί θα ‘ναι δύσκολα τα πράγματα».

Θα μπορούσε το σχόλιο να είναι «πλάκα»; Θα μπορούσε. Θα μπορούσε αυτό να παρεξηγηθεί και να ερμηνευθεί διαφορετικά από άλλους ανθρώπους; Θα μπορούσε. Μίλησε στις καρδιές μας ο Άρης με την απάντηση που έδωσε; Μίλησε.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @aris.tsapis