Η Sydney Sweeney δεν είναι εντάξει με το να σχολιάζουν διαρκώς το σώμα της και έχει δίκιο

Τζένη Ντεμιράι
Η Sydney Sweeney δεν είναι εντάξει με το να σχολιάζουν διαρκώς το σώμα της και έχει δίκιο

«Οι άνθρωποι αισθάνονται ελεύθεροι να μιλήσουν για μένα με τον οποιονδήποτε τρόπο επειδή είμαι ηθοποιός», ανέφερε μεταξύ άλλων η Sydney Sweeney.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Λατρεύω να σε μισώ», Sydney Sweeney, βρήκε έναν τρόπο να μας εμπνεύσει σήμερα, μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα σχόλια που δέχεται για το σώμα της.

Η ηθοποιός, που συμμετείχε και την ταινία «Madame Web», αλλά έγινε ευρέως γνωστή μέσω της σειράς «Euphoria», μίλησε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου για το γεγονός ότι το κοινό έχει εστιάσει στο σώμα της και όχι στις υποκριτικές της ικανότητες.

«Anyone But You»: Τι συμβαίνει με τους πρωταγωνιστές; Η Sweeney μίλησε για τις φήμες περί σχέσης

2024 People's Choice Awards
Sydney Sweeney arrives at the People's Choice Awards on Sunday, Feb. 18, 2024, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

«Οι άνθρωποι αισθάνονται ελεύθεροι να μιλήσουν για μένα με τον οποιονδήποτε τρόπο επειδή είμαι ηθοποιός»

Μιλώντας στο Variety, η 26χρονη Sweeney ανέφερε ότι ανησυχεί για όσα οι άνθρωποι λένε για εκείνη. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Το βλέπω και απλώς δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να αντιδράσει, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Προσπαθώ ακόμα να το καταλάβω κι εγώ».

«Οι άνθρωποι αισθάνονται συνδεδεμένοι και ελεύθεροι να μιλήσουν για μένα με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν, επειδή πιστεύουν ότι έχω χάσει τον έλεγχο της ζωής μου. Ότι δεν ανήκω στο ανθρώπινο επίπεδο πια, επειδή είμαι ηθοποιός. Ότι αυτοί οι χαρακτήρες (που υποδύομαι) είναι για όλους τους άλλους, αλλά, μετά για μένα ως Sydney δεν είναι πια. Είναι μία περίεργη σχέση αυτοί που έχουν οι άνθρωποι μαζί μου, που δεν μπορώ να το ελέγξω ή να το σταματήσω», πρόσθεσε η ηθοποιός, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο στο επίκεντρο το γεγονός ότι όσοι βρίσκονται μπροστά από τα φώτα ης δημοσιότητας δεν είναι απαραίτητα συναισθηματικά άτρωτοι.

2022 MTV Movie and TV Awards - Arrivals
Sydney Sweeney arrives at the MTV Movie and TV Awards on Sunday, June 5, 2022, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι δεν αισθάνονται ελεύθεροι να μιλήσουν για κάποιον με τον οποιονδήποτε τρόπο επειδή είναι ηθοποιός. Αισθάνονται «ελεύθεροι» να μιλήσουν για τον οποιονδήποτε με τρόπο που όχι απλώς αγγίζει την προσβολή αλλά την ξεπερνά. Υπάρχουν φορές που βαφτίζουν τις κακίες τους «ελευθερία» και πορεύονται με αυτή τη σημαία. Υπάρχουν φορές που βαφτίζουν την αντικειμενοποίηση του γυναικείου σώματος «κομπλιμέντο» και υψώνουν ακόμα μία σημαία.

Μέσα σε 10 μέρες η Sydney Sweeney απέκτησε την γκαρνταρόμπα μια ντίβας του Hollywood

Η σχέση των κωμικών σκετς στο Saturday Night Live με τη γνώμη του κόσμου για το σώμα της

Τα σχόλια που αναπαράγονται για το σώμα της και η υπερβολική σημασία που δίνεται σε αυτό είναι κάτι που η Sweeney είχε φέρει ξανά στο επίκεντρο πριν από λίγες εβδομάδες, βρισκόμενη στο Saturday Night Live.

Τότε, είχε ξεκινήσει τον αξέχαστο μονόλογό της λέγοντας: «Οι άνθρωποι με βλέπουν μόνο ως το κορίτσι στην τηλεόραση που ουρλιάζει, κλαίει και κάνει σεξ», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως αισθάνεται ότι αυτό το συμπέρασμα έχει βγει εξαιτίας του σωματότυπού της.

Στα σκετς που έκανε κατά τη διάρκεια της ίδια εκπομπής, η Sweeney χρησιμοποίησε το χιούμορ για να δείξει ότι ο κόσμος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο στήθος της.

Σε ένα από αυτά, εμφάνισε ένα PowerPoint που περιγράφει λεπτομερώς τη στρατηγική της για να γίνει μεγάλη στο χώρο του θεάματος - το οποίο έγραφε «δείξε στήθος».

Σε ένα άλλο τμήμα του κωμικού σκετς, υποδύθηκε μια σερβιτόρα του Hooters, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο που αναδείκνυε το στήθος της καθώς εξυπηρετούσε ένα τραπέζι με άντρες.

https://www.instagram.com/reel/C4CwpDrOUb6/

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP