Δες πώς έδωσα όγκο στα μαλλιά μου σε χρόνο dt από το backstage της τελευταίας μου φωτογράφισης!(vid)

Δέσποινα Καμπούρη
Δες πώς έδωσα όγκο στα μαλλιά μου σε χρόνο dt από το backstage της τελευταίας μου φωτογράφισης!(vid)

Οι παρέες συνήθως τα Σάββατα βγαίνουν έξω, πάνε σε κλαμπ, διασκεδάζουν, πίνουν και χορεύουν μέχρι το πρωί. Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω ξεχάσει αυτού του είδους τη διασκέδαση. Πέρα απ’ το ότι πλέον τα παιδιά ρουφάνε όλη μου την ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν έχω άλλες αντοχές για μαραθώνια ξενύχτια, ομολογώ ότι και τα χρόνια της εργένικης ζωής μου δεν ήμουν ποτέ αυτό που λέμε «party animal». Πιο πολύ με κουράζει ένα ξενύχτι μέχρι το πρωί, παρά με διασκεδάζει.

Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, το πέρασα στο στούντιο της Ρούλας Ρέβη για τη φωτογράφιση μίας νέας καμπάνιας ρούχων. Η προετοιμασία για το make up και τα μαλλιά έγινε από δύο κορυφαίους επαγγελματίες στην κατηγορία τους. Ξεκινήσαμε make up και μαλλιά στις 5 το απόγευμα και λίγο μετά τις 7 άρχισε η φωτογράφιση.

Είχα την καλύτερη αφορμή να σας δείξω διάφορα μυστικά ομορφιάς που τράβηξα επιτόπου με το κινητό μου. Στο πρώτο μέρος ο hairstylist μου δείχνει πώς εφαρμόζεται στα μαλλιά μας εύκολα και γρήγορα η τρέσα με κόλλα! Ναι καλά, ακούσατε! Ξεχάστε τις τρέσες με τα πενσάκια που δημιουργούν άσχημο όγκο στην κορυφή και που ένα έμπειρο μάτι μπορεί να τις ανακαλύψει πανεύκολα. Πλέον υπάρχει η τρέσα που κολλάει στα μαλλιά με ειδική κόλλα, η οποία τα κρατά απολύτως σταθερά στην κορυφή των μαλλιών χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο τριχωτό της κεφαλής.

Ομολογώ ότι δεν ήξερα καν την ύπαρξή της. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν χρειάστηκε να βάλω ποτέ τρέσες στα μαλλιά μου για να δώσω μήκος, αφού σχεδόν πάντα είχα μακριά μαλλιά. Όμως, έχω λεπτή τρίχα και σε μία περίπτωση σαν αυτή της φωτογράφισης που χρειάστηκα περισσότερο όγκο, ανακάλυψα με τη βοήθεια του Βασίλη Στρατηγού, αυτή τη φοβερή μέθοδο.



Στην αρχή τρόμαξα όταν μου το πρότεινε: «Ούτε να το σκέφτεσαι Βασίλη! Εγώ δεν βάζω τέτοια πράγματα στα μαλλιά μου!». Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι θα ήταν απολύτως ακίνδυνη η εφαρμογή και μετά θα μου αφαιρούσε την τρέσα με ειδικό διαλυτικό σε 5 λεπτά.

Δεν χρειάστηκε να επιμείνει πολύ. Τον εμπιστεύτηκα. Στο πρώτο βίντεο, κάνει τις οριζόντιες χωρίστρες για να δει σε ποιο σημείο θα μου βάλει τις τρέσες.



Στο δεύτερο βίντεο, μας δείχνει βήμα βήμα πώς εφαρμόζει την ειδική κόλλα στις άκρες και πώς κολλάει την τρέσα στα μαλλιά μου.



Στο τρίτο βίντεο βλέπετε κι εσείς το αποτέλεσμα!



Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τραβήξω με το κινητό μου την αφαίρεση που έκανε με το ειδικό διάλυμα! Η φωτογράφιση τελείωσε αργά το βράδυ και ήμασταν όλοι πολύ κουρασμένοι για... extra γυρίσματα! Όμως μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι δεν του πήρε πάνω από 5 λεπτά για να τις αφαιρέσει με το ειδικό διαλυτικό της κόλλας.



Καλές ομορφιές!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!