Μία ευχή για εσένα

Δέσποινα Καμπούρη
Μία ευχή για εσένα

Σήμερα θα κάνω μια μικρή ευχή για εσένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Εύχομαι να μην αφήσεις τη ζωή απλά να σου συμβαίνει. Αυτό που θέλω να σου πω με απλά λόγια είναι να σταματήσεις να υπάρχεις απλά στον χώρο που καταλαμβάνει το σώμα σου.

Ελπίζω να αρχίσεις πραγματικά να απολαμβάνεις τη ζωή σου από την ώρα που ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί που ξυπνάς μέχρι την ώρα που τα κλείνεις για να ξεκουραστείς.

Ελπίζω να είσαι ευγνώμων για το νέο ξεκίνημα της μέρας σου, ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι που αναπνέεις, που υπάρχεις, που ζεις.

Έχεις αισθανθεί ποτέ τυχερός που είσαι ζωντανός; Έχεις καταλάβει πόση χαρά δίνει η ύπαρξη σου σε αυτούς που σε αγαπούν; Μπορεί να μην είναι πολλοί, αλλά υπάρχουν. Και δε θα άντεχαν ούτε μια στιγμή μακριά σου.

Ελπίζω να επιλέγεις συνειδητά τις στιγμές που ανάβουν μια μικρή φωτιά μέσα σου. Αν είναι ένα όνειρο κυνήγησέ το μέχρι τέλους. Αν είναι ένας έρωτας, διεκδίκησε τον. Αν είναι μία αγάπη φρόντισε να την δείξεις και να την εκφράσεις. Είναι υπέροχο να ξέρει κάποιος ότι τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι.

Κάνε ό,τι κάνεις με την καρδιά σου, με όλο σου το είναι. Χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Είναι υπέροχο να αγαπιέσαι αλλά ακόμα πιο σπουδαίο να αγαπάς. Η αγάπη σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Δεύτερη ζωή δεν έχει.

Στο λέει κάποιος άτολμος που δεν διεκδίκησε όλα όσα ήθελε. Από φόβο.

Καλή σου μέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σου στο Instagram!

undefined