Δες backstage photos και videos από το πιο super stylish party του QUEEN!

Δέσποινα Καμπούρη
Δες backstage photos και videos από το πιο super stylish party του QUEEN!

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε αυτή τη μέρα με ανυπομονησία! Και να τελικά που τη γιορτάσαμε δεόντως!

Οι συμμετοχές του διαγωνισμού #6yearsQueen για τα 6α γενέθλια του Queen.gr ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας! Σχεδόν 3.000 κορίτσια πήραν μέρος στον διαγωνισμό μας, όμως δυστυχώς μόνο 6 ήταν οι τυχερές που απόλαυσαν μαζί μας μία ολόκληρη μέρα κάνοντας spa, θεραπείες σώματος, μανικιούρ, μακιγιάζ, hair styling στη σουίτα του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace Thalasso στο Καβούρι!

Η μέρα μας ξεκίνησε στη BMW Σφακιανάκης όπου εμείς οι Queenettes επιβιβαστήκαμε σε τρία super Mini Cooper. Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στη Μαρίνα του Φλοίσβου όπου συναντήσαμε τις 6 νικήτριες. Τα κορίτσια επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα και φύγαμε για το ξενοδοχείο. Εκεί μας περίμεναν beauty experts από την Mac Cosmetics, το Νύχι Νύχι και το κομμωτήριο GB Style.

Σε αυτό το σημείο να σας αναφέρω ότι οι δύο αρχισυντάκτριες του Queen, η Γωγώ Φούντα και η Ερμιόνη Σαρρή δεν είχαν οδηγήσει ποτέ ξανά αυτόματο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πάθουμε έναν μικρό πανικό ο οποίος ξεπεράστηκε αφού τα κορίτσια μου είναι και πολύ drivers! Εγώ πρέπει να σας πω ότι πρόλαβα και καπάρωσα το κάμπριο για να βγάλω καλύτερες selfies γιατί είμαι διευθύντρια και μπορώ (γέλια)!

qb5

Αφού φτάσαμε στο ξενοδοχείο, δε χάσαμε τον χρόνο μας και φορέσαμε τα μαγιό και τα μπουρνούζια μας για να κάνουμε spa. Μετά το υδρομασάζ στη θερμαινόμενη πισίνα, κάναμε hamam και σάουνα. Δε χρειάζεται να σας πω ότι δε μας πείραξε καθόλου το γεγονός ότι βρέξαμε τα μαλλιά μας, αφού στη σουίτα μας περίμεναν ο Στέλιος και ο Κωνσταντίνος από το κομμωτήριο GB Style. Μπούκλες, κότσοι, κοτσίδες, πιστολάκια, βούρτσες και λακ είχαν την τιμητική τους. Η κάθε μία με το δικό της στυλ και πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα της Beauty Editor του Queen Βιβής Αγγελάκη, αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών. Παράλληλα, οι makeup artists της Mac Cosmetics μας έβαφαν διαδοχικά αλλάζοντας τελείως την εικόνα μας χαρίζοντάς μας αυτοπεποίθηση και πάντα σύμφωνα με τα τελευταία beauty trends.



qb2
qb4 copy

Τα κορίτσια του Νύχι Νύχι, ήταν οι ηρωίδες της ημέρας αφού κατάφεραν να κάνουν 13 ημιμόνιμα μανικιούρ σε 13 γυναίκες. Καταλαβαίνετε τι θα πει αυτό… Παστέλ χρώματα και εντυπωσιακά σχέδια κυριάρχησαν στην περιποίηση των νυχιών μας. All time classic σκούρες αποχρώσεις δεν έλειψαν από το μενού.

qb6 copy
QB12
QB10

Το αρχικό fitting στο showroom Derpouli, βοήθησε πολύ, αφού η κάθε μία είχε φέρει μαζί της το outfit που είχε επιλέξει μαζί με την Fashion Editor του Queen, Διονυσία Καλαποθαράκου. Ανάλαφρα φορέματα, casual tops, ναυτικές παντελόνες σε ρομαντικές μονοχρωμίες, αυστηρούς σκούρους τόνους αλλά και fashionable floral μοτίβα πρωταγωνίστησαν στις επιλογές των τυχερών κοριτσιών. Τα outfits ολοκληρώθηκαν με τα καλοκαιρινά σχέδια των παπουτσιών Glamazons. Άνετα flats και δυναμικές πλατφόρμες πρόσθεσαν στα looks την καλοκαιρινή fashion πινελιά τους.

17661992 1883981078482650 1690476918429712384 n

Έτοιμες, ανανεωμένες και εντυπωσιακές, ξαναμπήκαμε στα αυτοκίνητα και μεταφερθήκαμε στο εστιατόριο Swell στη Βουλιαγμένη. Εκεί μας περίμενε μία φανταστική έκπληξη, αφού τα κοσμηματοπωλεία Zerteo μας έκαναν δώρο ένα επιχρυσωμένο μενταγιόν με τη χαρακτηριστική κορόνα του Queen.gr! Το μενού αποτελούνταν από υπέροχα πιάτα, κάποια από κρέας και κάποια από ψάρι. Δροσερές σαλάτες και φίνα σαμπάνια συνόδευσαν το γεύμα μας και όπως καταλαβαίνετε δεν έλειψε το κους κους που γίνεται συνήθως όταν ενώνεται μία γυναικοπαρέα. Εμείς στο Queen είμαστε πάνω απ’ όλα μία δεμένη και αγαπημένη γυναικοπαρέα. Γι’ αυτό ίσως να έχουμε καταφέρει να μπούμε στην καρδιά σας. Παρότι τις νικήτριες τις είχαμε δει μόνο μία φορά στο Showroom της Derpouli, κατάφεραν να ενσωματωθούν στην παρέα μας και η βραδιά κύλησε σα να τις ξέραμε και να μας ήξεραν χρόνια.

qb1

Λίγο αργότερα, ήρθε η εντυπωσιακή, minimal –και γευστικότατη- τούρτα στα χρώματα του Queen, που έφτιαξε αποκλειστικά για τα 6α ,ας γενέθλια ο Φίλιππος Παπασπύρου της γνωστής οικογένειας Papaspirou.

qb8

Λίγο πριν τις 10, αποχαιρετιστήκαμε και βγάλαμε λίγες ακόμα αναμνηστικές φωτογραφίες με τις νικήτριες!



Τα γενέθλιά μας ήταν μόνο μία μέρα… Εμείς θέλουμε να γιορτάζουμε μαζί σας κάθε μέρα ξεχωριστά, γι΄αυτό η ομάδα του Queen και εγώ, θα φροντίσουμε να σας έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας… Αυτό ήταν μόνο η αρχή. Υπέροχοι διαγωνισμοί βρίσκονται ήδη στα σχέδιά μας. Stay tuned!

qb9

Δέσποινα

xxx

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!