Δέσποινα Καμπούρη
#Sweet36

Happy birthday to me!

Έγινα μία ώριμη κυρία. Βασικά έγινα αυτό που κάποτε άκουγα και έλεγα «μεγάλη κυρία» όταν ήμουν 17-18. Με λίγες ρυτίδες παραπάνω, με περισσότερες καμπύλες και δύο κουτσούβελα. Όμως χαίρομαι που καταφέρνω κάθε χρόνο να κερδίζω περισσότερη ζωή. Πώς να το εξηγήσω; Δεν ξέρω… Θέλω να πω ότι γεμίζω εμπειρίες και ευχαριστιέμαι τις στιγμές μου. Νιώθω γεμάτη. Να αυτό θέλω πω. Νιώθω γεμάτη και χορτασμένη και δεν με νοιάζει που μεγαλώνω γιατί κι αυτοί που αγαπώ μεγαλώνουν και είμαστε μαζί σε αυτό. Και μοιραζόμαστε τις ζωές μας όπως μας αρέσει. Τόσο απλά τα βλέπω πλέον τα πράγματα.

dk

Σήμερα άκουσα το πιο ωραίο και ελπιδοφόρο μήνυμα στο γραφείο από μία συνάδελφο: «Είσαι στην πιο ωραία δεκαετία. Όμορφη και δημιουργική. Μόλις μεγαλώσουν κι άλλο τα παιδάκια σου θα με θυμηθείς!». Έτσι το βλέπω κι εγώ. Σαν ένα όμορφο ταξίδι που ακόμα μου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανυπομονώ να τις ζήσω.



Νιώθω πιο δυνατή και πιο σίγουρη για τον εαυτό μου κάθε χρόνο που περνάει. Γι’ αυτό λοιπόν τα φετινά μου γενέθλια θα έχουν αυτό το hashtag: #sweet36 !

Cheers στο σήμερα και σε όλα τα όμορφα που θα έρθουν!

Σας ευχαριστώ όλους και καθέναν ξεχωριστά για τις τέλειες ευχές!

kampouri bday2

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον, εδώ αλλά και εδώ!

Καλή σας ημέρα!