Madwalk18: Μια βραδιά γεμάτη μόδα και μουσική

Δέσποινα Καμπούρη
Madwalk18: Μια βραδιά γεμάτη μόδα και μουσική

Το Madwalk δεν είναι απλώς ένα event που απευθύνεται στους λάτρεις της μόδας. Δεν είναι ένα απλό catwalk. Για μία ακόμη χρονιά κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο που το παρακολούθησε από κοντά για το υπέροχο θέαμα και τα φαντασμαγορικά acts επί σκηνής.

Κάθε χρονιά που παρευρίσκομαι στο Madwalk εκπλήσσομαι από το πόσο οργανωμένο τηλεοπτικό θέαμα είναι αυτό το απαιτητικό project για το οποίο εργάζονται εκατοντάδες άνθρωποι πολλούς μήνες πριν την τελική του προβολή. Το Mad καταφέρνει να δημιουργεί θεσμούς χάρη στους έμπειρους συνεργάτες του που πλέον μετά από τόσα χρόνια μοιάζουν να είναι οικογένεια. Όταν τόσο όμορφες ιδέες αγκαλιάζονται με δημιουργικότητα, τότε χαίρεσαι να τις βλέπεις να υλοποιούνται.

01

Η αρχή έγινε με το καλωσόρισμα των δύο συμπαρουσιαστών της βραδιάς, της Μαίρης Συνατσάκη και του Χρήστου Μάστορα από τις Μέλισσες. Χαλαροί, γελαστοί, ευδιάθετοι και πρόθυμοι να καλύψουν ο ένας μικροσαρδαμάκια του άλλου, με έξυπνα αστεία, αυτοσαρκασμό και πολλή χημεία κατάφεραν να γίνουν αμέσως αποδεκτοί και αγαπητοί από το κοινό, αφού όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις το χειροκρότημα.

03 copy

Κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές όπως οι Στέλιος Κουδουνάρης, Δημήτρης Πέτρου, Βασίλης Ζούλιας, Απόστολος Μητρόπουλος, Βρεττός Βρεττάκος, Ελίνα Κορδαλή (Madame Shou Shou), αλλά και νέα fashion brands όπως,Yvonne Bosnjak, Χριστίνα Ζαφειρίου και Μαργαρίτα Γαλανού παρουσίασαν τις συλλογές τους για τη σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2018 αλλά και κομμάτια που φτιάχτηκαν ειδικά για το catwalk του Madwalk.



Το αποτέλεσμα ήταν να παρακολουθήσουμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολυσυλλεκτικές επιδείξεις μόδας των τελευταίων χρόνων. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε μία φοβερή ισορροπία ανάμεσα στο πού εστίαζες το βλέμμα σου και την προσοχή σου κάθε φορά: Στο τραγούδι ή το act των καλλιτεχνών που συνόδευαν το fashion show. Είναι από τις λίγες φορές που δεν ήξερα πού να πρωτοκοιτάξω. Δείγμα του πόσο εναρμονισμένα και ισορροπημένα έγινε η παρουσίαση όλων των shows.

Η συγκινητική αναφορά στη Μελίνα Μερκούρη από την Madame Shou Shou και τη Ντέμη μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο. Τα ξεσηκωτικά acts του Σάκη Ρουβά με τον Δημήτρη Πέτρου και της Ελένης Φουρέιρα με τον Βρεττό Βρεττάκο ανέβασαν τη θερμοκρασία και η Ντορέττα Παπαδημητρίου που τραγούδησε και χόρεψε για την Yvonne Bosnjak απέδειξε πόσο καλή performer είναι. Η Έλλη Κοκκίνου έλαμψε για μία ακόμη φορά σε ένα υπέροχο act για την Χριστίνα Ζαφειρίου (είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για την αγαπημένη μου φίλη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό κυριολεκτικά), ενώ η Σμαράγδα Καρύδη τραγούδησε με άνεση και ταμπεραμέντο για τον Βασίλη Ζούλια παρά το γεγονός ότι εκείνη άνοιξε την βραδιά. Το show του Απόστολου Μητρόπουλου συνοδεύτηκε από την Aisel που θα εκπροσωπήσει το Αζερμπαϊτζάν στη φετινή Eurovision, του εκπληκτικού Στέλιου Κουδουνάρη από την βελούδινη φωνή της Ρένας Μόρφη που πήρε πολύ χειροκρότημα και της νέας Κατερίνας Γαλανού από την ροκ εμφάνιση της Τζόρτζια Κεφαλά και της Ευρυδίκης.

Αυτό το μοναδικό πάρτι μόδας έκλεισε φαντασμαγορικά με όλα τα μοντέλα στο catwalk να χορεύουν και πολύχρωμα κομφετί να πέφτουν από ψηλά! Μπράβο σε όλους για την υπέροχη βραδιά! Και ένα μεγαλύτερο μπράβο σε εσένα Ρεγγίνα για όλη την υπερπροσπάθεια, τον ζήλο και την υπέροχη συνεργασία που είχαμε φέτος με το Queen.gr. Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους MiRo που φρόντισαν για μία ακόμη φορά και την δική μου εμφάνιση στο red carpet του Madwalk!

Καλή σας μέρα!

Μπορείτε να με βρείτε στο φυσικό μου περιβάλλον, εδώ αλλά και εδώ!