Feliz Navidad!

Δέσποινα Καμπούρη
Feliz Navidad!

Χρόνια Πολλά και καλά

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες προσπαθώ να βρω πρωτότυπες ιδέες για να κάνουμε εορταστικό βίντεο στο Queen. Τελικά δεν είναι θέμα πρωτοτυπίας το να βγάλεις μια χαρούμενη διάθεση! Είναι θέμα ψυχολογίας.

Κι εγώ ευτυχώς πέτυχα τις queenettes μου σε πολύ χριστουγεννιάτικη διάθεση αλλά και σε πολύ δεκτικό mood. Γιατί μόλις τους ανακοίνωσα ότι φέτος θα κάναμε βίντεο - καραόκε καμία δεν έφερε αντίρρηση! Ούτε και η πιο παράφωνη!

Η πιο καινούργια της παρέας μας, η Άννα έκανε το πρώτο της γύρισμα για το Queen και τραγούδησε ακομπλεξάριστα μέσα στο στούντιό μας σα να μας ήξερε χρόνια. Η Σαμάνθα ήρθε όπως πάντα στο γύρισμα με τα χέρια γεμάτα. Την προηγούμενη μέρα είχε φτιάξει μελομακάρονα και κουραμπιέδες και φρόντισε να φέρει ταπεράκια σε κάθε μία μας ξεχωριστά. Μπορεί από φωνή να μην... σκαμπάζει αλλά από μαγειρική τα σπάει!

Η Έβελυν στο μισό τραγούδι έκανε απαγγελία των στίχων και η Λουίζα γύρισε κανονικό βίντεο κλιπ! Για την Ιωάννα ούτε λόγος αφού τα έδωσε κυριολεκτικά όλα όπως θα δείτε στο βίντεο.

Η Ισμήνη δεν κόμπιασε ούτε λεπτό και θα έλεγα ότι το πήγε πολύ καλά. Σαν γνήσιο φυτό -όπως κι εγώ- είχε κάνει τις πρόβες της από πριν καθώς και practice της ισπανικής προφοράς.

Η Νικολέττα έκλεισε το γύρισμα σε τελείως χριστουγεννιάτικο mood φορώντας ένα στολίδι για σκουλαρίκι! Εγώ άρπαξα το μικρόφωνο του Πασχάλη (thanks Πασχάλη) και έβγαλα το άχτι μου!

Feliz Navidad αγαπημένοι μου! Μόνο αγάπη στις καρδιές σας εύχομαι! Και υγεία! Πολλή υγεία!

Merry Christmas Ho Ho Ho!