Road trip στην Τοσκάνη

Δέσποινα Καμπούρη
Road trip στην Τοσκάνη

Αυτό το ταξίδι ήταν στα Do’s μου εδώ και πολλά χρόνια. 

Μου δόθηκε πολλές φορές η ευκαιρία να βρεθώ στην Φλωρεντία για επαγγελματικούς σκοπούς, μα δεν κατάφερα ποτέ να την απολαύσω προσωπικά και ιδιωτικά.

Έτσι λοιπόν, λίγο μετά την Πρωτοχρονιά και αφού είχα αποφασίσει να πραγματοποιήσω κάποιους από τους στόχους μου για το 2019, έκλεισα τα εισιτήρια και το σπίτι που θα εμένα χωρίς να ρωτήσω κανέναν. Μέσα μου βέβαια ήμουν σίγουρη ότι αυτοί που αγαπώ πολύ, θα έρχονταν μαζί μου και μάλιστα θα το απολάμβαναν όσο εγώ.

Κι έτσι βρεθήκαμε μέσα σε ένα αεροπλάνο εγώ, ο Βαγγέλης ο Αντώνης και ο Άλεξ, ή αλλιώς η οικογένειά μου. Αυτή τη φορά βέβαια είχα επιλέξει να ταξιδέψω χωρίς τα παιδιά αφού είχα πραγματική ανάγκη από ξεκούραση. Επίσης ήθελα να απολαύσω το ταξίδι χωρίς περιορισμούς και άγχη και όπως κι αν το κάνουμε, τα μικρά παιδιά κουράζονται πολύ πιο εύκολα από τους ενήλικες. Άλλωστε θα κάναμε road trip!

Μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο της Φλωρεντίας νοικιάσαμε ένα αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για το προάστιο Montespertoli!

Το σπίτι που είχα κλείσει, το είδα μόνο σε φωτογραφίες και αμέσως είχα αποφασίσει ότι ήθελα να μείνω εκεί. Ένα ανακαινισμένο αρχοντικό ανάμεσα σε αμπελώνες και πλούσια φύση σε ένα λοφίσκο κάπου χαμένο μέσα στην πανέμορφη και ανθισμένη Τοσκάνη.

Φλωρεντία, Σιένα, Σαν Τζιμινιάνο. Και να μου το έλεγαν δεν θα πίστευα ότι θα προλάβαινα σε τρεις μέρες να δω τόσο όμορφα μέρη, να τραβήξω τόσο ωραίες φωτογραφίες, να φάω τόσο υπέροχα φαγητά και γλυκά και να γεμίσει το μάτι μου από νοσταλγική, μεσαιωνική ομορφιά.

Δεν θα σας κουράσω άλλο, ούτε θα γράψω περισσότερα λόγια. Θα σας αφήσω μόνο να δείτε το δικό μου φωτογραφικό άλμπουμ από αυτό το υπέροχο ταξίδι!

Μπορείς να με βρεις και στο φυσικό μου περιβάλλον, να με ακολουθήσεις στο Instagram, στο Facebook και στο Twitter!

Περιμένω τα μηνύματά σου εδώ!

Καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο!