Τα καλύτερα tips για να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι από την Korres

Δέσποινα Καμπούρη
Τα καλύτερα tips για να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι από την Korres

Μία από τις μεγαλύτερες πρακτικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει τις ημέρες της πανδημίας και του εγκλεισμού στο σπίτι μία γυναίκα, έχει να κάνει και με την ομορφιά της. Όλα τα κομμωτήρια της χώρας είναι κλειστά με αποτέλεσμα η βαφή των μαλλιών στο σπίτι να είναι μονόδρομος.

Τι γίνεται όμως αν δε σου έχει τύχει ξανά να χρειαστεί να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου; Ποια είναι τα πιο σημαντικά tips που πρέπει να γνωρίζεις και ποια είναι τα οφέλη της μόνιμης βαφής μαλλιών Korres Argan Oil με τεχνολογία Pigment Lock χωρίς αμμωνία;

korres 1

Για όλες τις απορίες που έχουν οι γυναίκες σε σχέση με αυτό το θέμα, πραγματοποιήθηκε ένα πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον live με την trainer στο κομμάτι των βαφών, της εταιρίας Korres, Δήμητρα Βολιώτη.

Η Δήμητρα απάντησε πολύ εύστοχα σε όλες τις απορίες που έστειλαν οι φίλες του queen.gr.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα highlights αυτής της συζήτησης όπως:

-Για να βάψω σωστά τα μαλλιά μου πρέπει να έχω σωστή πληροφόρηση, να διαβάζω σχολαστικά τις οδηγίες χρήσεις της βαφής, αν δεν καταλαβαίνω κάτι ρωτάω ειδικούς ή την ίδια την εταιρεία μέσω των Social Media (@korres.athens , info@korres.com)

korres 2

-Το πιο βασικό λάθος που κάνουμε στο σπίτι είναι η βιασύνη. Πρέπει να είμαστε ήρεμες, χωρίς αποσπάσεις, να βάζουμε πετσέτα, να χτενίζουμε τα μαλλιά, να τα χωρίζουμε τμηματικά σε χωρίστρες, να φοράμε γάντια.

-Για να μη βάψουμε το δέρμα γύρω από τα μαλλιά μας βάζουμε βαζελίνη, λαδάκι μαλλιών ή μαλακτική κρέμα, αλλά ποτέ στις ρίζες. Στο τέλος κάνουμε την ανάμειξη των προϊόντων βαφής, γιατί από τη στιγμή που η βαφή αναμειχθεί, ενεργοποιείται και έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής.

- Ο μέγιστος χρόνος που την αφήνουμε στα μαλλιά είναι τα 35 λεπτά.

- Οι βαφές Korres δεν έχουν αμμωνία. Η αμμωνία έχει το χαρακτηριστικό να ανοίγει τα λέπια της τρίχας, ώστε να εισχωρεί η βαφή καλύτερα, όμως μακροπρόθεσμα αποκτάμε ξηρά και θαμπά μαλλιά που δε συγκρατούν το χρώμα.

Οι Βαφές Korres έχουν την Τεχνολογία pigment-lock: Τεχνολογία που ‘’κλειδώνει’’ το χρώμα σε συνδυασμό με τα φυτικά εκχυλίσματα από έλαιο Argan, φυτική κερατίνη και εκχύλισμα Βρώμης προσφέρει τέλεια κάλυψη, διάρκεια χρώματος και καλύτερη ποιότητα μαλλιών σε κάθε εφαρμογή.

-Η Korres διαθέτει και ειδική σειρά με σαμπουάν, κρέμα και μάσκα μαλλιών για μετά τη βαφή, τα οποία ενυδατώνουν τα μαλλιά.

korres 3

-Μετά τη βαφή, αφού ξεπλύνουμε πάρα πολύ καλά, ώστε να βγαίνει πεντακάθαρο το νερό, πρέπει να εφαρμόζουμε μαλακτική κρέμα και στη ρίζα των μαλλιών. Κι αυτό, γιατί με τον συγκεκριμένο τρόπο κλείνουν τα λέπια της τρίχας και σταθεροποιείται το χρώμα.

korres 4

-Σε όλα τα προϊόντα Korres δεν υπάρχει κανένα συστατικό που να έχει χαρακτηρισθεί από την έως τώρα έρευνα να βλάπτει τις έγκυες και τα έμβρυα. Ωστόσο, πάντα ο γιατρός της κάθε εγκυμονούσας θα δώσει την οδηγία αν και τι επιτρέπεται να κάνει στα μαλλιά της.

Μπορείτε να δείτε όλο το βίντεο παρακάτω.

https://www.instagram.com/tv/B_aCYVlDfw2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading