NYFW S/S '21: Το ταξίδι της μόδας μόλις ξεκίνησε! Θα μας κάνεις παρέα;

Δέσποινα Καμπούρη
NYFW S/S '21: Το ταξίδι της μόδας μόλις ξεκίνησε! Θα μας κάνεις παρέα;

Μπορεί φέτος οι συνθήκες να μη μας επιτρέπουν να ταξιδέψουμε στη Νέα Υόρκη για να απολαύσουμε από κοντά την Εβδομάδα Μόδας, όμως τα shows ss21 της New York Fashion Week θα τα απολαύσουμε μέσω live streaming και θα σας κρατήσουμε ενήμερες αποκλειστικά στο Queen.gr !

Η φετινή χρονιά ήταν και εξακολουθεί να είναι δύσκολη και αβέβαιη για όλους. Ένας κλάδος που επηρεάστηκε πιο πολύ από όλους είναι αυτός της μόδας. Η μόδα όμως δεν ξεθωριάζει ποτέ, ακόμη κι αν την παρακολουθούμε μέσα από οθόνες ή από κλικς επαγγελματιών φωτογράφων.

Το Queen.gr δε θα μπορούσε να απέχει από τη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας αφού θα σας μεταφέρει όπως κάθε σεζόν τον παλμό από τα shows των μεγαλύτερων δημιουργών παγκοσμίως.

Η fashion editor του Queen.gr Διονυσία Καλαποθαράκου, η Beauty editor του Queen.gr Χριστίνα Χρόνη και εγώ, αποφασίσαμε να το ζήσουμε έντονα και να παρακολουθήσουμε μαζί την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας από το roof top των Spring Studios στη Νέα Υόρκη! Έτσι όπως μόνο τρεις φίλες που αγαπούν τη μόδα και την ομορφιά, θα το έκαναν!

Κλείσαμε μια σουίτα στο ξενοδοχείο Margi, ντυθήκαμε, βαφτήκαμε, χτενιστήκαμε και απολαύσαμε νιουγιορκέζικα σνακς βλέποντας και σχολιάζοντας τα shows! Σα να ήμασταν εκεί! Και μπορώ να σας πω με το χέρι στην καρδιά ότι ήταν μια από τις πιο ωραίες εμπειρίες που θα μπορούσαμε να ζήσουμε!

nyfw2 copy copy

Μετά από έναν μικρό μαραθώνιο μόδας, ξαπλώσαμε αποκαμωμένες στο αναπαυτικό κρεβάτι του ξενοδοχείου, και κάναμε τα δικά μας σχόλια για όσα είδαμε!

nyfw3

Δες τις φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος μας, Δημήτρης Σκορδάς και πάρε μια γεύση από αυτή την γεμάτη μόδα, χρώμα και ανεβασμένη διάθεση μέρα που περάσαμε!

nyfw4 copy copy

Και μη ξεχνάς! Να είσαι συντονισμένη γιατί μέσα από το Queen.gr θα διαβάσεις όλα τα fashion & beauty reviews για τα κορυφαία shows της #NYFW20!

Είσαι έτοιμη να το ζήσεις μαζί μας;

Περιμένω τα μηνύματά σου στο instagram!