Ένα υπέροχο τριήμερο στη Ρώμη

Δέσποινα Καμπούρη
Ένα υπέροχο τριήμερο στη Ρώμη

Μετά το Παρίσι και το Λονδίνο ήρθε η στιγμή για την αιώνια πόλη.

Πριν λίγα χρόνια είχα δώσει μια υπόσχεση στις κόρες μου. Ότι κάθε χρόνο θα κάνουμε μαζί ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Κι εγώ τις υποσχέσεις μου τις κρατάω.

Μετά το Παρίσι και το Λονδίνο ήρθε η στιγμή για την αιώνια πόλη. Βέβαια είχαμε καλή αφορμή το τένις και τους αγώνες ATP που ήταν άλλη μια υπόσχεση στην Ελενα η οποία πραγματοποίησε μια μεγάλη της επιθυμία (να δει από κοντά τους super stars του παγκόσμιου τένις), αλλά η Ρώμη είναι ένα ταξίδι στον χρόνο, με απίστευτη ιστορία και ομορφιά! Κι έτσι πέρασαν όμορφα και συναρπαστικά τρεις μέρες γεμάτες από ιστορία, περπάτημα, υπέροχο φαγητό και πολλή αγάπη!

1654164773574-695606192-despoina13.jpg

Δεν ξέρω αν έχουν βγάλει κάποιο αντίστοιχο ρητό για τη Ρώμη με αυτό που αφορά στο Παρίσι, ότι δηλαδή το Παρίσι είναι πάντα μια καλή ιδέα! Όμως, μετά από πολλές καρμπονάρες (ξέρετε, τις γνήσιες με το αυγό και όχι απλά με κρέμα γάλακτος), πίτσες μαργαρίτα με λεπτή ζύμη, πολύ πατίνι, τένις και αξιοθέατα, επέστρεψα στην Ελλάδα και σκέφτομαι: η Ρώμη είναι ό,τι πιο κοντινό και υπέροχο θα μπορούσε να συμβεί σε έναν Έλληνα (με παιδιά ή χωρίς)! Roma ti voglio bene!

Όπως σε κάθε ταξιδιωτικό, έτσι και σε αυτό δε θα σας γράψω πολλά γιατί τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη δύναμη της εικόνας!

Αυτό είναι λοιπόν το άλμπουμ των οικογενειακών μας διακοπών στη Ρώμη! Εύχομαι να σας αρέσει και να πάρετε μια καλή ιδέα για τις επόμενες διακοπές σας!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!

Περιμένω τα μηνύματα σου στο Instagram!

Δέσποινα Καμπούρη