«Ελενα Καμπούρη: Όχι, δεν είναι η… κόρη μου!»

Δέσποινα Καμπούρη
«Ελενα Καμπούρη:  Όχι, δεν είναι η… κόρη μου!»

Είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις που συναντά κανείς σερφάροντας στο διαδίκτυο.

Αυτό το πανέμορφο κορίτσι, είναι 16 ετών και το όνομά της είναι Έλενα… Έλενα Καμπούρη, το οποίο έγινε Έλενα Καμπούρις αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική!

Η Έλενα κατάγεται από την Κάσο και είναι καρπός του έρωτα του Αλέξανδρου Καμπούρις και της Γαλλίδας Ίβι Καμπούρις. Γνωρίστηκαν όταν ο πρώτος έφευγε από την Κάσο τη δεκαετία του '90 για την Αμερική, προκειμένου να εκπληρώσει το επιχειρηματικό όνειρο.

Η πανέμορφη έφηβη, έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των παραγωγών του Χόλιγουντ αφού η ομορφιά της ήταν το εισιτήριο για να κερδίσει σημαντικές θέσεις και αξιοζήλευτους ρόλους! Η Έλενα έχει πρωταγωνιστήσει δίπλα στην Κέιτ Γουίνσλετ και τον Τζος Μπρόλιν, στην ταινία «Labor Day», στο «Men, women and children», παραγωγή της Paramount Pictures, όπου πρωταγωνιστεί δίπλα στους Εμα Τόμσον, Ανταμ Σάντλερ και Τζένιφερ Γκάρνερ, στην ταινία «The Cobbler» με τους Ντάστιν Χόφμαν και Ελεν Μπάρκιν, όπου υποδύεται την κόρη της Μπάρκιν και έχει κάνει πέρασμα από το δημοφιλές σήριαλ «Gossip Girl». Μάλιστα πριν τα Χριστούγεννα έπαιξε στο βίντεο κλιπ του Τζάστιν Μπίμπερ!

Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο επικό θρίλερ «Odyssey» το οποίο θα προβληθεί στο NBC, ενώ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με μεγάλη εταιρεία καλλυντικών, για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της.

Να που το ελληνικό αίμα κατακτά ολοένα το Χόλιγουντ!

Δείτε τις φωτογραφίες του πανέμορφου κοριτσιού!

Καλή σας μέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!