Είναι το κίτρινο το νέο «μαύρο»;

Ιωάννα Σαλαμούρα
Είναι το κίτρινο το νέο «μαύρο»;

Είναι αυτό το νέο χρώμα της σεζόν;

Γειά σου λατρεμένη μου φίλη και μοναδικό πλάσμα!

Σήμερα θέλω να σου μιλήσω για ένα χρώμα που έχει κατακλείσει την αγορά και δεν είναι άλλο από το κίτρινο. Είναι όντως το "νέο μαύρο" ή απλά είναι μια τάση της εποχής;

Καταρχάς είναι ένα εξαιρετικά παρεξηγημένο χρώμα κι αυτό ξεκινάει από το γεγονός πως οι περισσότερες από εμάς θεωρούμε πως δεν μας πηγαίνει. Λάθος! Το βασικό είναι να βρούμε την απόχρωση που μας ταιριάζει κι άλλο ένα σημαντικό είναι να "ξεπεράσουμε" πως είναι ένα χρώμα μόνο καλοκαιρινό. Άρα δυο τα στοιχεία, χρωματική απόχρωση συμβατή με τα προσωπικά μας χρώματα και να το φοράμε και χειμώνα διότι είναι ένα εξαιρετικά χαρούμενο και φωτεινό χρώμα το οποίο θα φωτίζει τις μουντές μας μέρες.

Και όχι δε θεωρώ πως είναι μια τάση της εποχής, μιας και το κίτρινο είναι ένα κατ' εξοχήν ένα διαχρονικό χρώμα που απλά δεν του δίνουμε σημασία γιατί μένουμε στα βασικά/συνηθισμένα καλοκαιρινά χρώματα, μπλε, μπεζ, λευκά, μαύρα κλπ.

Φέτος όμως αγαπημένη μου θα βρεις τόσα πολλά ρούχα σε κίτρινο που δε θα ξέρεις τί να πρωτοδιαλέξεις και στην ιδέα πως θα είσαι μαυρισμένη θα το λατρέψεις πιο πολύ.

Φορέματα, jacket, jeans, τοπ, φούστες, παπούτσια κι άλλα πολλά θα τα βρεις μπροστά σου να εμφανίζονται σα να κόβεις φρέσκα λεμόνια και να θες να τα κάνεις μια μυρωδάτη λεμονάδα που θα ανεβάσει στα ουράνια τη διάθεσή σου...

thumbnail 3

Υ.γ Αν φορέσεις κι ένα κατακόκκινο κραγιόν ή κοραλλί ή και φούξια θα απογειώσεις το όλο στιλ σου.

Αν πάλι δε θέλεις να φανείς τολμηρή φορώντας ένα κίτρινο ρούχο μπορείς πολύ απλά να φορέσεις αξεσουάρ ή να κρατήσεις μια τσάντα σε αυτό το χρώμα ακόμη και παπούτσια.

Και όπως λέει το τραγούδι :

"I wonder how ,i wonder why, yesterday you told me about the blue, blue sky, and all that i can see is just another yellow lemon tree.."

Να έχεις μια όμορφη λεμονο-μυρωδάτη εβδομάδα!!!

Be the person you want to meet!

Για ό,τι θέλεις να με ρωτήσεις ή να γράψω ένα θένα που σε απασχολεί μπορείς να με βρείς στο instagram μου ή στο facebook μου. Σε περιμένω!