Και τι φοράμε αυτήν την εποχή σε κάποιο γάμο ή βάπτιση; (part 1)

Ιωάννα Σαλαμούρα
Και τι φοράμε αυτήν την εποχή σε κάποιο γάμο ή βάπτιση; (part 1)

Ξεκίνησαν οι βαφτίσεις και οι γάμοι και εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθήσω

Γειά σου αγαπημένη μου παρέα με τη βροχή!

Όσο και να βρέχει, εμείς έχουμε μπει για τα καλά στο μήνα Μάιο που τι σημαίνει αυτό, πως αρχίζουν οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις, άρα γάμοι και βαφτίσεις!!! Κι εδώ αρχίζουν οι προβληματισμοί σου, "Τί θα βάλω;".

Καταρχάς μην αγχώνεσαι, είναι μια υποχρέωση όπου θα διασκεδάσεις και είμαι βέβαιη πως θα θέλεις να κάνεις εντύπωση. Για το λόγο αυτό σου ξεκινάω τις προτάσεις μου με ένα εντυπωσιακό, κατακόκκινο maxi φόρεμα που θα καταπλήξεις τους πάντες!

Η δαντέλα το κάνει εξαιρετικά ρομαντικό όμως το χρώμα αυτό θα του δώσει τη δυναμική που θέλεις. Όπως θα δεις, έχω προσθέσει μια ζώνη σε animal print για να το κάνω ακόμη πιο "ανάλαφρο", ωστόσο εσύ μπορείς να προσθέσεις ό,τι ζώνη ταιριάζει στη δική σου προσωπικότητα όπως για παράδειγμα μια σε ένα έντονο ροζ ή μια με τρουκς.

Αντίστοιχα μπορείς να συνδυάσεις τα παπούτσια σου με την τσάντα που θα κρατάς.

Από κοσμήματα θα σου πρότεινα κρίκους ή σε ύφος bohemian (πάλι όμως σε συνάρτηση με τη ζώνη που θα επιλέξεις). Δηλαδή μη μου βάλεις μια ζώνη με animal print με πέρλες σκουλαρίκια. Οι κρίκοι θα του ταιριάξουν πιο όμορφα.

Τώρα να μιλήσω σε σένα που δε θέλεις να βγάλεις τα χεράκια σου έξω (aka μπρατσάκια). Εκτός από τη λύση μιας εσάρπας, μπορείς να συνδυάσεις εξίσου ένα σακάκι. Μπορεί να είναι είτε oversized είτε ένα πιο μεσάτο και να του φορέσεις από πάνω τη ζώνη. Μια άλλη λύση είναι ένα perfecto jacket.

Χρωματικά σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις με το μαύρο που του πάει, όμως και με άλλα χρώματα όπως το λευκό, το ροζ ή και μπλε ηλεκτρίκ. Αλλά και γιατί όχι με ένα σε animal print, αν είσαι πιο εκκεντρική!

Να σου πω φυσικά πως το εν λόγω φόρεμα είναι άνετο και κολακεύει πολλούς σωματότυπους. Οπότε, αν αγαπάς τα μακριά φορέματα θεωρώ πως είναι το ιδανικό, μιας και δεν είναι το κλασικά "στημένο" μακρύ φόρεμα.

Να έχεις μια όμορφη μέρα και μείνε συντονισμένη γιατί θα σου δώσω και άλλες ιδέες για γάμο-βάφτιση. Δες το φόρεμα στην παρακάτω gallery.

Φυσικά μπορείς να με βρίσκεις στο instagram και facebook, και να με ρωτάς ή ακόμη καλύτερα να μου δίνεις ιδέες για θέματα που σε απασχολούν κι εγώ να σου δίνω λύσεις!

Remember: BE THE PERSON YOU WANT TO MEET!!!

Kisses, kisses!!!!

Αυτό το διάβασες;

Βάλε στη ζωή σου και την κάθετη ρίγα...