"Mirror, mirror on the wall, who is the fairest of them all?"

Ιωάννα Σαλαμούρα
"Mirror, mirror on the wall, who is the fairest of them all?"

Ώρα να αγαπήσουμε τον εαυτό μας!

Να μαι πάλι!!!!!

Σήμερα δε θέλω να σου δείξω τίποτα από μόδα, ούτε τάσεις, ούτε στιλ. Τίποτα! Θέλω να σου μιλήσω ως γυναίκα προς γυναίκα και να πούμε αλήθειες!

Θα σου θέσω ένα ερώτημα: «Πόσες φορές αισθάνθηκες "άσχημα" για το σώμα σου από τις επιρροές της μόδας που σε βάζουν σε αυτή τη διαδικασία;» Μπορώ να σου απαντήσω ως ειδικός ή καλύτερα ως το "Μαγικό σου Τζίνι": «ΆΠΕΙΡΕΣ!»

Ναι δεν έχεις άδικο. Να φανταστείς πως παρόλο που είναι το επάγγελμά μου αυτό πολλές φορές έχω έρθει κι εγώ σε αυτήν την "άχαρη" θέση με το διαχωρισμό που κάνουν πολλές εταιρείες...Για παράδειγμα, μετά από τόσα χρόνια που βλέπω ρούχα ακόμη αναρωτιέμαι γιατί τα κάνουν για πανύψηλες ή γιατί να υπάρχει "ρατσισμός" για μια γυναίκα πιο juicy και να μη βρίσκει ωραία ρούχα.

shutterstock 421078378

Έχουμε μπει στον φαύλο κύκλο του να είμαστε τέλειες, όμορφες, αγέραστες, fit λες και το μόνο πράγμα σε αυτή τη ζωή είναι όλα αυτά. Σε αυτή τη μοναδική ζωή που ζούμε σημασία έχει να είσαι ευτυχισμένη, γελαστή (όσο μπορείς), να απολαμβάνεις, να δέχεσαι, να γουστάρεις αυτό που σου έχει δώσει η ζωή, ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ!!!

ΑΓΑΠΗΣΕ, ΑΠΟΔΕΞΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ από τις "νόρμες" και αυτά που κάποιοι θέλουν να σου περάσουν. Πήγαινε ένα βήμα παρακάτω κι εκφράσου ΕΣΥ όπως θέλεις. Άλλωστε την μόδα τη δημιουργείς ΕΣΥ μέσα από το χαρακτήρα σου και την προσωπικότητά σου.

Αποτίναξέ το, διεκδίκησέ το κι όταν θα κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη να σε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ με την όποια ατέλεια κι αν έχεις.

Και μη μου πεις: "Ρε Ιωάννα τι μπούρδες μου λες αφού εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το σώμα σου.." ΑΧΑ! Νομίζεις. Κι όμως σε πληροφορώ πως όταν είχα 8 κιλά παραπάνω, η πέραση που είχα στον ανδρικό πληθυσμό ήταν μεγαλύτερη. Έχασα αυτά τα κιλά από μια μεγάλη στενοχώρια που πήρα και δυσκολεύομαι να τα ξαναπάρω.

Οι άνδρες μας θέλουν με τα "πιασίματά" μας, τις καμπύλες μας, με τα "σέα μας και τα μέα μας"!!!!Είναι λίγοι οι άνδρες που θέλουν το πρότυπο του μοντελέ σώματος. Ήξερες ότι οι πανύψηλοι άνδρες προτιμούν τις μικροκαμωμένες γυναίκες; Όχι. Ήξερες πως ο μέσος Έλληνας θέλει τη γυναίκα του να είναι με πιασίματα; Όχι. Για κάνε ένα γκάλοπ στο κοντινό σου περιβάλλον και θα συνειδητοποιήσεις πως το ποσοστό είναι πολύ μεγάλο!

shutterstock 713100184

Άρα! Βγάλε προς τα έξω την προσωπικότητα σου, τον χαρούμενο σου εαυτό και ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!

Είμαι εδώ για να σου δίνω ιδέες και να σου διευκολύνω την καθημερινότητά σου και σίγουρα ΟΧΙ να σε μετατρέψω σε ανορεκτικό μοντέλο. Η μόδα είναι για όλες μας και την προσαρμόζουμε και εμπνεόμαστε εμείς πάνω ανάλογα με το ποιες είμαστε!

Είσαι ΟΜΟΡΦΗ!

Πάνω απ' όλα: BE THE PERSON YOU WANT TO MEET! Δηλαδή το όμορφο μέσα σου να το βγάλεις έξω σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε φιλώ και είμαι εδώ για εσένα!

Ό,τι θέλεις με βρίσκεις στο ίνστα μου και fb