Μόλις βρήκες το πιο ρομαντικό και super στυλάτο φόρεμα για τις επίσημες εμφανίσεις σου

Ιωάννα Σαλαμούρα
Μόλις βρήκες το πιο ρομαντικό και super στυλάτο φόρεμα για τις επίσημες εμφανίσεις σου

Μπορείς να το φορέσεις σε γάμο ή βάφτιση!

Σε χαιρετώ αγαπημένη μου φίλη!

Σε συνέχεια των προηγούμενων video που σου έδειξα, συνεχίζω τον ¨μαραθώνιο" και παράλληλα τον κρύο ιδρώτα που σε πιάνει με το τί να φορέσεις σε τέτοιου είδους κοινωνικές υποχρεώσεις, όπως είναι ο γάμος και η βάπτιση.

Σήμερα σου δείχνω ένα άκρως ρομαντικό και super στιλάτο φόρεμα που λόγω του πατρόν του θα αναδείξει τέλεια τις καμπύλες σου και το πλούσιο μπούστο σου. Ο συνδυασμός της λευκής δαντέλας με το μαύρο φοδράρισμα, το κάνει εκτός από ρομαντικό να βγάζει και μια δυναμική πλευρά. Λόγω δε της ουδέτερης βάσης που έχει αυτό το κομμάτι, θα μπορέσεις να το συνδυάσεις με ό,τι χρώμα θέλεις σε αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντα.

Για εσένα που δε θέλεις να έχεις έξω τους ώμους σου, μια ιδανική λύση είναι να φορέσεις μια εσάρπα σε έντονο χρώμα για να το "ανεβάσεις"!

Εκτός από την κίτρινη ζώνη που στο δείχνω, θα μπορέσεις να συνδυάσεις μια ζώνη με τρουκς για βγάλεις προς τα έξω την πιο ροκ πλευρά του. Επίσης, για εσένα που είσαι πιο ρομαντική θα σου πρότεινα μια ζώνη από ύφασμα, κεντημένη με μεγάλες πέτρες και nude πέδιλα ή γόβες. Στην περίπτωση που δε θέλεις να τονίσεις τη μέση σου λόγω σωματότυπου, δύο είναι οι λύσεις: ή φοράς ένα λεπτό ζωνάκι σε ουδέτερο χρώμα για να μη σε "κόβει" στα δύο, π.χ. μπεζ, ή δε φοράς καθόλου.

Τώρα αν το κάλεσμα είναι σε νησί, μάλλον θα με ρωτήσεις τί παπούτσια να βάλεις με ένα τέτοιο φόρεμα. Μπορείς, λοιπόν, να φορέσεις πέδιλο με χαμηλό τετράγωνο τακούνι ή και με ψηλό μιας και είναι αρκετά σταθερά για πλακόστρωτα δρομάκια. Μια άλλη λύση είναι βραδινά σανδάλια, με πέτρες που είναι αμπιγιέ. Και τέλος υπάρχουν ψηλές εσπαντρίγιες που είναι "στολισμένες" και θα ταιριάξουν τέλεια με το συγκεκριμένο φόρεμα.

Επίσης, αν δεν έχεις μαυρίσει, μην ανησυχείς, διότι το λευκό ταιριάζει και σε πιο λευκές επιδερμίδες μιας και είναι ένα πολύ αρχοντικό χρώμα το οποίο φοριέται και το χειμώνα.



Θα σου δημιουργηθεί ο ενδοιασμός πώς θα φορέσεις ένα λευκό φόρεμα σε γάμο. Δε χρειάζεται να τον έχεις, διότι λόγω του μαύρου υφάσματος που υπάρχει δημιουργείται μια διχρωμία κι έτσι θα αποφευχθούν τα "σχόλια"!!

Μέχρι την επόμενη φορά σου εύχομαι να περνάς όμορφα και με ένα χαμόγελο να ξεπερνάς την όποια δυσκολία!

Και να μου στέλνεις τι θέματα θέλεις να συζητάμε και να σου λύνω απορίες στο fb και insta μου!!!

Be the person you want to meet!

CREDITS:

Φωτογράφος και video: Λευτέρης Παρτσάλης

Φόρεμα https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/foremata/forema-strapless-rige-81439841

Ζώνη και γόβες από προσωπική συλλογή

Για δες και αυτό:

https://www.queen.gr/sa-la-land/story/160277/kai-ti-forame-se-gamo-i-vaftisi-aytin-tin-epoxi-part-3