Τόλμησε να συνδυάσεις το εμπριμέ με το καρό

Ιωάννα Σαλαμούρα
Τόλμησε να συνδυάσεις το εμπριμέ με το καρό

Ένα συδυασμός που θα λατρέψεις όλες τις εποχές του χρόνου

Γειά σου και χαρά σου! Τι μου κάνεις;

Σήμερα θα αναπτύξω το βαρύ "πυροβολικό" του mix & match, εμπριμέ με καρό! Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο μα πραγματικά δεν είναι τόσο "πονοκέφαλος" όσο φαντάζεσαι!

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι must τα τελευταία χρόνια. Τι το κάνει πετυχημένο όμως; Να επιλέξεις τα σωστά prints. Στο video που ακολουθεί σου έχω συνδυάσει ένα κατακόκκινο, floral πουκάμισο με ένα ασπρόμαυρο, καρό παντελόνι, το οποίο δημιουργεί μια ισορροπία ανάμεσα στα δυο prints διότι το ένα είναι full του χρώματος και το άλλο λόγω διχρωμίας το "κατεβάζει".

Φυσικά και μπορείς να παίξεις με πιο έντονους συνδυασμούς και αναφέρομαι σε σένα που είσαι πιο τολμηρή.Αυτό που σου δείχνω είναι το πιο ασφαλές.

Το mix & match του εμπριμέ με το καρό είναι ένας όμορφος όχι μόνο καλοκαιρινός συνδυασμός μα και φθινοπωρινός. Θα δεις σε όσα μαγαζιά έχουν φέρει κάποια φθινοπωρινά ρούχα, πως επικρατεί το καρό αλλά και τα εμπριμέ. Αλλά μην μπούμε ακόμη σε φθινοπωρινό mood!Μια τέτοια πρόταση είναι ωραία να την κάνεις σε κάλεσμα για βάφτιση, μιας και είναι εξαιρετικά χαρούμενος συνδυασμός.

Είναι ωραίο να τολμάς να κάνεις κάτι διαφορετικό και να ξεφεύγεις από τους ασφαλείς συνδυασμούς σου.

Be the person you want to meet!

Φιλιά πολλά!!!! Είμαι στη διάθεση σου μέσω του Fb και Insta μου, για ό,τι θέλεις να αναλύσουμε και να βρούμε λύσεις.Να περνάς όμορφα και να χαμογελάς!

CREDITS:
Video: Λευτέρης Παρτσάλης
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το ανθοπωλείο "Constantinos Flamis"(Δορυλαίου 4, Πλ. Μαβίλη, 2106429670)
Πουκάμισο Juicy Couture ( Collective Stores)
Παντελόνι Compania Fantastica (Progressive Fashion Agency)
Γόβες Sante Shoes
DPG Network