Snake print: Ένα από τα πιο hot trend της σεζόν και πώς να το υιοθετήσεις

Ιωάννα Σαλαμούρα
Snake print: Ένα από τα πιο hot trend της σεζόν και πώς να το υιοθετήσεις

Ποιες είναι οι παγίδες που πρέπει να αποφύγεις;

Σε χαιρετώ φίλη μου. Εύχομαι να είσαι καλά!

Κάνοντας τις συνηθισμένες βόλτες μου στα μαγαζιά και παρατηρώντας τι κυκλοφορεί, θέλησα να κάνω μια εκτεταμένη αναφορά στις τάσεις της φετινής σεζόν κάθε βδομάδα και να σου δείχνω ποιες επικρατούν, πώς να τις συνδυάσεις, τι να αποφύγεις και άλλα πολλά.

'Ολη αυτή η ανάγκη μου βγήκε διότι όπως κυκλοφορώ, παρατήρησα πως πολλές κοπέλες μπερδεύονται και "χάνονται" στο τι να επιλέξουν και σε τι επίπεδο να αγοράσουν τα trends της σεζόν.

Ας τα πάρω με τη σειρά ξεκινώντας από το print που πρωτοστατεί φέτος και δεν είναι άλλο από το snake print.

Είναι ίσως από τα πιο σικάτα print που κυκλοφορεί στην αγορά. Αρχοντικό, διαχρονικό, με άποψη. Παρ' όλα αυτά είναι ένα "δύσκολο" print.

Θα το δεις εκτός από το κλασικό γκρι-άσπρο-μαύρο, να υπάρχει και σε κίτρινο-μαύρο-γκρι, κόκκινο-μαύρο-γκρι και σε άλλους τόνους. Θα επιλέξεις αυτό που ταιριάζει σε σένα και την προσωπικότητά σου και όχι στο "τι είναι πιο μοδάτο, άρα να το πάρω". Επίσης θα πάρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα χρώματα σου για να μη δείχνει υποδεέστερο.

Μια άλλη παγίδα που πρέπει να προσέξεις είναι στο "ΤΙ" θα αγοράσεις... Κυκλοφορούν λογής-λογής σχέδια, έχω δει μέχρι και βινύλ φίδι…όχι!!! Φρόντισε αφού θα επενδύσεις που θα επενδύσεις σε ένα "δύσκολο" print να πάρεις κάτι που θα σου μείνει στην ντουλάπα σου. Για παράδειγμα μια φούστα, ένα φόρεμα ή ένα σακάκι. Προς Θεού όμως όχι σε βινύλ καπαρντίνα ή δερματίνη τέτοιου τύπου φούστα και ειδικά σε έντονο χρώμα. Αν θέλεις να πάρεις μια δερματίνη φούστα επίλεξε γήινους τόνους, γκρι ή καφέ!

Σε ό,τι αγοράζεις να βάζεις μέσα την ψυχή σου και την προσωπικότητά σου. Μη γίνεσαι "έρμαιο" των τάσεων διότι δεν πάει σε όλες μας.

Στο επόμενο κείμενό μου με φωτογραφικό υλικό θα σου αναπτύξω ένα άλλο αγαπημένο trend, gypsy bohemian

Μέχρι την επόμενη φορά σου εύχομαι να έχεις ευτυχισμένες στιγμές και να χαμογελάς!

Be the person you want to meet!

Με βρίσκεις στο fb και στο instagram μου και συζητάμε ό,τι θες.

CREDITS:

Photo: Λευτέρης Παρτσάλης

Make up & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Φόρεμα Lena Katsanidou

Ζώνη και μποτάκια από προσωπική συλλογή