Σε ποιο καρό μοτίβο να επενδύσεις,φέτος, για να αναβαθμίσεις το στυλ σου;

Ιωάννα Σαλαμούρα
Σε ποιο καρό μοτίβο να επενδύσεις,φέτος, για να αναβαθμίσεις το στυλ σου;

Ταξίδεψε με το στυλ σου στην αγγλική εξοχή.

Σε χαιρετώ αγαπημένη φίλη μου!!!

Λίγο κατέβηκε η θερμοκρασία, οπότε να η ώρα να ντυθείς λίγο πιο..χειμωνιάτικα! Τι καλύτερο, λοιπόν, από τον να φορέσεις μια αγαπημένη τάση του χειμώνα, τα καρό.

Όπως θα έχεις διαπιστώσει, τα καρό "δίνουν και παίρνουν"! Κοστούμια, φούστες, φορέματα, πουκάμισα, παντελόνια. Μια τάση που σε γυρίζει στα παιδικά σου χρόνια! Φορούσες το καρό, καλό σου φόρεμα στα γενέθλια σου ή σε μια γιορτή, με χονδρό καλσόν και τις καινούργιες σου μπαλαρίνες. Συνήθως αυτά τα φορέματα είχαν κοντό μανικάκι, φαρδιά ζώνη στη μέση και ήταν συνήθως κλος!

Τι σου θύμισα τώρα!!!

KARO SALAMOURA 1

Παρόλο που τα φορούσες μικρή τα καρό, ποτέ δεν έπαψαν να είναι διαχρονικά. Άλλες φορές τα συναντούσες πιο συχνά στα καταστήματα κι άλλες φορές πιο σπάνια, πάντα όμως με την κλασική τους αξία!

Να που επανήλθαν. Χαρακτηριστικό κομμάτι είναι η κλος φούστα, σε Σκοτσέζικο καρό. Αν επιλέξεις να αγοράσεις κάτι σε καρό, επίλεξε το Σκοτσέζικο που κυριολεκτικά είναι ο βασιλιάς! Είναι αρχοντικό και φυσικά διαχρονικό. Λόγω της έντασης και της ποικιλίας των χρωμάτων του, δε θα δυσκολευτείς να κάνεις όμορφους συνδυασμούς.

Ο συνδυασμός που έκανα είναι λίγο πιο.."εκκεντρικός" αφού συνδύασα μπερέ και peep toe booties. Φυσικά μπορείς να βάλεις μπότες, μποτάκια αλλά και μια πιο ιδιαίτερη γόβα.

Να είσαι καλά και να θυμάσαι:

Be the person you want to meet!

Με βρίσκεις στο fb και Instagram μου για να μου πεις τι σε απασχολεί και θέλεις να το αναλύσω.

CREDITS

Photo: Λευτέρης Παρτσάλης

Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Jacket και ζιβάγκο όλα Stradivarius

Φούστα Zara

Τραγιάσκα Giorgio Hatter

Σκουλαρίκια My Rio By Evinhia

Peep toe booties Steven Madden (Naked Shoes)