Πώς να φορέσεις το πιο σέξι χρώμα των εορτών

Ιωάννα Σαλαμούρα
Πώς να φορέσεις το πιο σέξι χρώμα των εορτών

Κάνε τον πιο ανατρεπτικό συνδυασμό χρωμάτων αυτά τα Χριστούγεννα. 

Γειά σου και χαρά σου!!!!

Είσαι πριν το Σαββατοκύριακο, μέρες χαλάρωσης και βραδινών εξόδων! Σε συνέχεια του εορταστικού mood, πάμε να δούμε το φλογερό, διαχρονικό, θηλυκό κόκκινο χρώμα!

Μη μου πεις πως δε θα φορέσεις κάτι σε κόκκινο χρώμα μέσα στις γιορτές! Κι όχι μόνο βέβαια! Είναι τόσο συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα που είμαι βέβαιη πως θα σου "κλείσει" το μάτι.

Το κόκκινο, όπως σου έχω ξαναπεί, είναι ένα χρώμα που πάει σε όλες μας, φτάνει να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει. Φέτος, πρωτοστατεί στα μαγαζιά και θα βρεις διάφορα κομμάτια που μπορείς να αποκτήσεις. Κοστούμια, παλτό, πουλόβερ, πουκάμισα, φορέματα και άλλα πολλά.

Από τα πολλά που είδα, επέλεξα να σου δείξω το απόλυτο κόκκινο φόρεμα για τις γιορτές. Απόλυτο διότι ταιριάζει σε πολλούς σωματότυπους αλλά και επειδή έχει πολύ εντυπωσιακά καμπάνα μανίκια. Η αέρινη κλος φούστα του ολοκληρώνει το αέρινο αυτό φόρεμα.

Για να μη μοιάζει "βαρετό", τόλμησε και φόρεσε ένα ανατρεπτικό χρώμα σε παπούτσι. Όπως οι over the knee μπότες που σου δείχνω σε μωβ χρώμα που συνδυάζονται υπέροχα με το κόκκινο χρώμα. Χρωματικός συνδυασμός που τον κάνει συχνά η Diane von Fustenberg στα ρούχα της.

Ολοκληρώνεις το όλο ντύσιμο με κομψά κοσμήματα.

Καλό Σαββατοκύριακο και από την ερχόμενη βδομάδα προετοιμάσου για σούπερ, διαφορετικές ιδέες εορταστικών look που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα!

Be the person you want to meet!

Περιμένω απορίες και άλλα θέματα που σου προκαλούν «ζαλάδα» στο FB και Instagram μου!

CREDITS

Photo: Λευτέρης Παρτσάλης

Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το "Electra Metropolis Hotel", Μητροπόλεως 15, Αθήνα, τηλέφωνο 2141006200

Φόρεμα Lena Katsanidou

Σκουλαρίκια Thanks One Off

Μπότες Steve Madden (Nak Shoes)