Androgynous Chic: Πώς να φορέσεις το κοστούμι αυτά τα Χριστούγεννα

Androgynous Chic: Πώς να φορέσεις το κοστούμι αυτά τα Χριστούγεννα

Σου δείχνω τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

GR

Παρασκευή σήμερα και είμαστε στα μισά του μήνα, σε λίγες μέρες πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Γι' αυτό σου προτείνω άλλο ένα φανταστικό ντύσιμο για να έχεις super στυλ στις γιορτές! Ποιο είναι αυτό; Το αγαπημένο κοστούμι και η ολόσωμη φόρμα με σακάκι. Το ανδρόγυνο στυλ είναι πάντα κομψό, διαχρονικό και πολύ θηλυκό. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις να βάλεις ένα μαύρο κοστούμι, όμως η επιλογή ενός χρωματιστού ή και ενός μπροκάρ-εμπριμέ κομματιού, είναι αυτό που θα σε κάνει ξεχωριστή όταν το φορέσεις.
Αντί για πουκάμισο ή μπλούζα, μπορείς να φορέσεις ένα γιλέκο μέσα από το σακάκι σου! Very, very chic!
Τo statement κολιέ είναι τo απαραίτητo αξεσουάρ που θα συνοδεύσει το ντύσιμό σου. Τα λουστρίνι παπούτσια και η τσάντα θα αναβαθμίσουν σε πιο επίσημο το όλο look, ενώ το κόκκινο χρώμα στο κοστούμι, θα το απογειώσουν.

Είμαι σίγουρη πως θα τολμήσεις και θα φτιάξεις το δικό σου ξεχωριστό στυλ φορώντας ένα κοστούμι αυτές τις γιορτές. Μέχρι την άλλη εβδομάδα, που θα αρχίσω «να ανεβάζω ταχύτητα» και να σου δείχνω πιο λαμπερά looks, σου εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Μου αρέσει που μου στέλνεις απορίες σου στο FB και στο Instagram μου… συνέχισε να το κάνεις.

Be the person you want to meet!
xxx

Credits:
Photo: Λευτέρης Παρτσάλης
Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης

*Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το «Caffe i Frati», Αργυροπούλου 7, Κηφισιά, τηλέφωνο 2108088157

Διονυσία:
Ολόσωμη φόρμα και σακάκι όλα Bershka
Κολιέ Swarovski
Τσάντα Mina (Nak Shoes)
ΓόβεςTsakiris Mallas

Ιωάννα:
Κοστούμι Sisley
Γιλέκο Zara
Κολιέ My Rio By Evinhia
Τσάντα Migato
Μποτάκια Dexim