Στο Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όλα θα είναι καλύτερα αν φοράς maxi φούστα

Ιωάννα Σαλαμούρα
Στο Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όλα θα είναι καλύτερα αν φοράς maxi φούστα

Και σου εξηγώ αμέσως το γιατί.

ad

Φτάσαμε στο τέλος κι αυτής της χρονιάς. Μιας γεμάτης χρονιάς. Είδαμε παρέα πολλά και διαφορετικά στυλ, με στήριξες, με ρώτησες, κι εύχομαι να σου διευκόλυνα την καθημερινότητά σου με τις ενδυματολογικές μου προτάσεις. Πάμε να σου δείξω και την τελευταία από αυτές, γι' αυτή την χρονιά τουλάχιστον, γιατί το 2019 θα συνεχίσω ακόμη πιο δυναμικά να είμαι δίπλα σου!
Τι καλύτερη επιλογή για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς από μία μακριά φούστα; Δυο είναι οι λόγοι που πρέπει να την επιλέξεις: πρώτον διότι είναι αρκετά επίσημη και δεύτερον γιατί μετά δεν θα καταχωνιαστεί στα «άδυτα» της ντουλάπας σου μιας και θα μπορέσεις να την συνδυάσεις και με άλλους τρόπους μετά τις γιορτές!

Πρώτη πρόταση: το αρχοντικό off white σύνολο! Είναι το πιο ωραίο χρώμα για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά. Ντελικάτο, αριστοκρατικό, ιδανικό για νέες αρχές, για την "κάθαρση", γιατί όλα αυτά προσδίδει το λευκό σύνολο. Μπορείς να το συνδυάσεις σίγουρα με μαύρο πανωφόρι, όμως το λευκό παλτό θα σου δώσει άλλο κύρος. Μπορείς να συνδυάσεις ωραία, μεγάλα κοσμήματα και clutch σε όποια απόχρωση θέλεις διότι κυριολεκτικά έχεις έναν λευκό καμβά να «διακοσμήσεις».
Δεύτερη πρόταση: το μπλε της νύχτας! Φόρεσε κάτι άλλο από μαύρο χρώμα και μία τέλεια επιλογή είναι το μπλε. Το σύνολο που βλέπεις δεν είναι φόρεμα, αλλά μπλούζα με κρουαζέ φούστα που κολακεύει όλους τους σωματότυπους! Το συγκεκριμένο σύνολο εξαιτίας του υφάσματός του έχει και ωραία, αέρινη κίνηση! Η κοντή, συνθετική γούνα είναι μία εξαιρετική επιλογή για πανωφόρι. Χρυσά, μαύρα, ή ασημί αξεσουάρ θα ολοκληρώσουν το σύνολο σου.
Κλείνοντας αυτή την χρονιά θέλω να σου ευχηθώ να σε αγαπάς πιο πολύ, να σε φροντίζεις, και να σε προσέχεις! Να νιώθεις συνέχεια όμορφη και να μη δίνεις σημασία σε τοξικούς ανθρώπους, για την ακρίβεια να τους κάνεις «delete»!
Κι όταν έρχονται κι αυτές οι «κακές» μέρες φόρεσε ένα κόκκινο κραγιόν, το χαμόγελο σου και να είσαι σίγουρη πως θα τις κάνεις καλύτερες. Η χρονιά που έρχεται να σου φέρει αυτά που επιθυμείς, αυτά που γουστάρεις… Σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα που μου κάνεις από την άνοιξη που μας πέρασε.
Είσαι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!
Be the person you want to meet!
Κι επειδή είμαι το Μαγικό σου Τζίνι στείλε μου ό,τι θες να μάθεις στο FB και Instagram μου!
Φιλιά πολλά πολλά!

Credits:
Photo: Λευτέρης Παρτσάλης
Make up & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Διονύσια:
Μπλούζα και φούστα όλα Access
Γούνα Orion London (Phoenix Distribution)
Clutch Migato

Ιωάννα:
Τοπ και φούστα όλα ComSi
Παλτό Max&Co
Κολιέ Swarovski
Clutch Mina (Nak Shoes)