Καμηλό, το διαχρονικό: Πώς να υιοθετήσεις το πιο chic (αλλά και casual) outfit για το γραφείο

Ιωάννα Σαλαμούρα
Καμηλό, το διαχρονικό: Πώς να υιοθετήσεις το πιο chic (αλλά και casual) outfit για το γραφείο

Ένα look για να ξεκινάς και να κλείνεις τη μέρα σου με τον πιο στιλάτο τρόπο. 

Αγαπημένη μου φίλη γειά σου!

Εύχομαι να είσαι καλά. Σήμερα επανέρχομαι στο Sa la land για να σου δείξω ένα all time classic στιλ και σε χρώμα αλλά και σε συνδυασμό.

Το καμηλό είναι από τα πιο basic χρώματα που καλό είναι να έχουμε στην ντουλάπα μας, ειδικά σε πανωφόρι. Είναι το ίδιο ευκολοφόρετο όσο κι ένα μαύρο ή γκρι. Το brand που μας το ανέδειξε και το έβαλε στη ζωή μας είναι η Max Mara, η οποία συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια να το έχει ως must κομμάτι στις συλλογές της.

Εδώ σου δείχνω πώς να συνδυάσεις το καμηλό πανωφόρι με total αγαπημένα λαδί - χακί ρούχα. Μια τάση το χειμώνα ήταν τα κοτλέ ρούχα. Έτσι το κοτλέ χακί παντελόνι θα το συνδυάσεις τέλεια με το σε ίδια απόχρωση πουκάμισο αλλά και μποτάκια, για ένα super στιλάτο look γραφείου.

Αν πάλι δεν αγαπάς τα κοτλέ, θα βρεις σίγουρα κάποιο άλλο υφασμάτινο παντελόνι. Tο χακί, μην ξεχνάς, είναι μια από τις βασικές χρωματικές τάσεις του χειμώνα.

Συμπλήρωσε το look σου με διακριτικά αξεσουάρ, όπως το κολιέ που σου δείχνω και δε θα χρειαστείς κάτι παραπάνω. Και για να σε προλάβω, όταν έχεις μόνο αυτήν την χρωματική διχρωμία, η τσάντα που θα κρατήσεις μπορεί να είναι από μαύρη έως και κόκκινη για να "σπάσεις" το χακί με το καμηλό.

Δεν ξέρεις πώς να αναβαθμίσεις το καρό παντελόνι σου; Έχω εγώ τη λύση!

Μέχρι την επόμενη φορά να θυμάσαι : Be the person you want to meet!

Aν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου στείλε μου ό,τι θες στο FB και Instagram μου!

xxx

Credits :

Photo: Λευτέρης Παρτσάλης

Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Πανωφόρι Max&Co

Πουκάμισο Benetton

Παντελόνι Zara

Κολιέ Thanos One Off

Γυαλιά Sunday Somewhere (Οπτικά Φλεβαράκη)

Μποτάκια Tsakiris-Mallas