Γιατί πρέπει να έχεις μία ολόσωμη φόρμα στη ντουλάπα σου;

Ιωάννα Σαλαμούρα
Γιατί πρέπει να έχεις μία ολόσωμη φόρμα στη ντουλάπα σου;

Πώς μπορείς να την φορέσεις 365 ημέρες το χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο;

Γειά σου αγαπημένη φίλη μου.

Μετά την ολόσωμη λευκή φόρμα που σου έδειξα την περασμένη εβδομάδα, πάμε να σου μιλήσω για την καθημερινή, χρηστική ολόσωμη φόρμα.

Πόσες φορές είπες" Τι να φορέσω πάλι σήμερα γιατί δεν έχω όρεξη". Αρκετές να φανταστώ. Η καλύτερη και η πιο γρήγορη λύση είναι η ολόσωμη μαύρη φόρμα. Σε βγάζει από τη δύσκολη θέση σε χρόνο άμεσο!

Το μόνο που έχεις να σκεφτείς εκείνη την ώρα, που πάλι έχει να κάνει με την διάθεση σου, είναι τι παπούτσια και αξεσουάρ θα συνδυάσεις.

Σου προτείνω να επενδύσεις σε ένα τέτοιο κομμάτι διότι μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς και να έχεις διαφορετικά στυλ. Παράδειγμα φορώντας την με αθλητικά έχεις ένα casual chic ύφος, κρατάς κι ένα backpack και… you are ready!

Άλλο στυλ, επίσης, είναι αυτό με booties και μια σε πιο bohemian τσάντα, σκουλαρίκια και πολλά βραχιόλια. Να είσαι σίγουρη πως θα σου δώσει ένα πιο ανάλαφρο ύφος.

Τι φοράς και βράδυ; Μα φυσικά. Συνδύασέ την με βραδινά πέδιλα, clutch και φανταχτερά κοσμήματα και μπορείς να πας για ένα ποτό αλλά και σε ένα κάλεσμα πχ. γάμο!

Που θέλω να καταλήξω; Όσα χρήματα και να δώσεις θα σου κάνει την απόσβεση και τέλος θα έχεις επενδύσει σε ένα κλασικό κομμάτι.

Αυτά φίλη μου και μέχρι το επόμενο ραντεβού μας να θυμάσαι:

Be the person you want to meet!

Και να συνεχίσεις να μου στέλνεις αυτά που σε απασχολούν στο fb και Instagram μου για να τα αναλύω!

Φιλιααααααα!!!!!

Credits

Photo: Λευτέρης Παρτσάλης

Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την "Eleni Marneri Galerie", Λεμπέση 5-7, Μακρυγιάννη, 2108619488.

Φόρμα Attrattivo

Σκουλαρίκια Stradivarius

Γυαλιά Persol

Τσάντα Ichi (Shop&Trade)

Αθλητικά Tsakiris Mallas