Μαύρο χρώμα και την Άνοιξη. Πώς να το υιοθετήσεις χωρίς να φαίνεται κλασσικό

Ιωάννα Σαλαμούρα
Μαύρο χρώμα και την Άνοιξη. Πώς να το υιοθετήσεις χωρίς να φαίνεται κλασσικό

Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις ένα μαύρο σύνολο.

Καλή σου ημέρα φίλη μου! Πώς τα πας με τον καιρό; Εγώ όχι καλά και το καλό που του εύχομαι είναι να συνέλθει. Με αφορμή αυτήν την "ομορφιά" του καιρού θα σου δείξω ένα μαύρο σύνολο, που όμως είναι κι ένα αγαπημένο χρώμα για όλες τις σεζόν. Διάλεξε για την βραδινή σου εμφάνιση πλισέ παντελόνα και δημιούργησε ένα πιο "γραμμικό" στιλ.

Τα πλισέ και την γεωμετρία την έχεις δει έντονα από τον μεγάλο σχεδιαστή Issey Miyake. Έδωσε μια φόρμα μοναδική στα ρούχα του, που με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κολακεύει σχεδόν όλους τους σωματότυπους. Οι χρωματικοί του συνδυασμοί ανήκουν στο μαύρο χρώμα, με αναφορές στα γκρι, στο μπλε και στο λευκό του πάγου. Με αφορμή τον Miyake αλλά και την έκθεση στην γκαλερί όπου έγινε η φωτογράφηση της Νίκης Ψυχογιού, ενδυματολόγος και σκηνογράφος στο Εθνικό Θέατρο, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις ελληνικές πτυχές που έχουν τα παραδοσιακά ρούχα, είπα να σου δώσω μια ναι μεν απλή ιδέα, αλλά ξεχωριστή ταυτόχρονα.

Η πλισέ παντελόνα με το ασύμμετρο τοπ, σε συνδυασμό με τα πολύ ιδιαίτερα πέδιλα σε μπλε χρώμα και τα έντονα κόκκινα σκουλαρίκια, θα σου δώσουν το μοναδικό στιλ που θέλεις. Η γραμμικότητα κάποιες φορές σε ένα ντύσιμο δίνει την θηλυκότητα που θέλεις.

Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και μια υπέροχη αρχή Μεγάλης Βδομάδας!

Να θυμάσαι πάντα:Be the person you want to meet!

Και να συνεχίσεις να μου στέλνεις αυτά που σε απασχολούν στο fb και Instagram μου για να τα αναλύω!

Credits Photo: Λευτέρης Παρτσάλη ςMakeup & Hair : Πάνος Καλλίτσης

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την "Eleni Marneri Galerie", 5-7 Λεμπέση, Μακρυγιάννη, τηλέφωνο 2108619488. Τοπ και παντελόνα όλα Orion London (Phoenix Distribution) Σκουλαρίκια Χριστίνα Κελλίδη (Eleni Marneri Galerie) Πέδιλα Tsakiris-Mallas