Οι σατέν midi φούστες θα φορεθούν πολύ φέτος. Εσύ πώς θα τις συνδυάσεις;

Ιωάννα Σαλαμούρα
Οι σατέν midi φούστες θα φορεθούν πολύ φέτος. Εσύ πώς θα τις συνδυάσεις;

Πώς θα φορέσεις τη σατέν midi φούστα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Χρόνια πολλά αγαπημένη μου! Χριστός Ανέστη!

Πώς περνάς; Γύρισες, κάνεις μικρές διακοπές; Ό,τι κι αν κάνεις να περνάς τέλεια και πάμε να σου δείξω την φετινή λατρεία. Την midi σατέν φούστα. Είναι πολύ hot αυτή τη σεζόν και θα την συναντήσεις σε πάρα πολλούς χρωματισμούς. Από παλ ροζ και γαλάζιο μέχρι φλούο 80'ς. Είναι η "πασπαρτού" φούστα μιας και μπορείς να την φορέσεις το πρωί για το γραφείο σου, για την βραδινή σου έξοδο αλλά θα στην πρότεινα και με μαγιό για μια chic εμφάνιση στην παραλία με ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση σου και σανδάλια.

Όμως επειδή δεν μπήκαμε ακόμη στους καλοκαιρινούς μήνες κι ακόμη η θερμοκρασία δεν έχει σταθεροποιηθεί, σου προτείνω να συνδυάσεις τη φούστα με μια λεπτή σε animal print ζακέτα. Από μέσα φόρεσε ένα lingerie τύπου τοπ αλλά μπορείς να συνδυάσεις κι ένα t-shirt.

Τα mules θεωρώ πως θα τα "τιμήσεις" φέτος και σου δείχνω αυτά τα τέλεια leopard mules, βασικά με το τέλειο στρογγυλό τακούνι. Αν πάλι δεν θέλεις να φορέσεις ακόμη ανοικτά παπούτσια, εναλλακτικά ένα ζευγάρι γόβες ή αθλητικά συνδυάζονται τέλεια με το όλο σύνολο.

Μέχρι την επόμενη φορά, remember :Be the person you want to meet!

Απορίες και λοιπές ζαλάδες μου στέλνεις στο fb και Instagram!

Φιλιά πολλά!!

Credits: Photo: Λευτέρης Παρτσάλης / Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το "Domotel Kastri Hotel", Ελ. Βενιζέλου και Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία, τηλέφωνο 2103507100.

Ζακέτα Liu Jo (Shop&Trade), Top από προσωπική συλλογή, Φούστα Zara, Mules Migato