Αυτό το λευκό φόρεμα μπορείς να το φορέσεις ακόμα και σε γάμο!

Ιωάννα Σαλαμούρα
Αυτό το λευκό φόρεμα μπορείς να το φορέσεις ακόμα και σε γάμο!

Είσαι η νύφη που απεχθάνεται τα νυφικά; Για δες αυτό το φόρεμα λοιπόν!

Γειά σου και πάλι κοριτσάκι μου! Εύχομαι να σε πετυχαίνω σε παραλία και σε κάποιο νησί. Παρόλα αυτά αν δεν έχεις φύγει δεν πειράζει, σου προτείνω να βγεις για shopping therapy μιας κι έχει εκπτώσεις! Χε!

Λοιπόν εκεί που έψαχνα να βρω ρούχα για την φωτογράφιση, έπεσα πάνω στο τελειότερο λευκό φόρεμα που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Απόλυτα minimal, με τέλεια γραμμή για να κολακεύει τα περισσότερα σώματα, και σε τέλειο χυτό ύφασμα με ελαφριά γυαλάδα. Έπαθα τέτοιο έρωτα που θα στο πρότεινα ως μια λύση για νυφικό αν θέλεις να είσαι απλή, περιεκτική και ταυτόχρονα απόλυτα θηλυκή.

Ωστόσο αν δεν παντρεύεσαι είναι το τέλειο ρούχο για βραδινές εξόδους και αν έχεις μια βάφτιση, η οποία όμως "σηκώνει" ένα τέτοιο φόρεμα, προτίμησέ το. Θα το συνδυάσεις τέλεια με χρυσά αξεσουάρ αλλά μπορείς να βάλεις και full χρώμα αλλά και το μαύρο είναι μια πολύ καλή λύση.

Σε περίπτωση που δεν το θέλεις τόσο μακρύ μπορείς να το κοντύνεις ή μέχρι τη μέση της γάμπας ή στο γόνατο. Φανταστικό κι έτσι.

Λοιπόν κι αφού βρήκαμε το τέλειο λευκό φόρεμα, μέχρι την επόμενη φορά σε χαιρετώ και βέβαια περιμένω τις απορίες σου στο Instagram και fb μου!

Φιλιά

Credits Photo: Ζωή Καπίρη

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το "Fyki Beach Restaurant", Αιγινίτισσα, Πέρδικας, Αίγινα, τηλέφωνο 2297062200. Φόρεμα και mules όλα ZaraΖώνη από προσωπική συλλογή.