Η πιο hot τάση για φέτος: Παντελόνι με πιέτες

Ιωάννα Σαλαμούρα
Η πιο hot τάση για φέτος: Παντελόνι με πιέτες

Θα το τολμήσεις; 

Γεια σου φίλη αγαπημένη! Χαθήκαμε για λίγο, μιας και οι περισσότερες είμαστε διακοπές αλλά πάμε δυναμικά να αρχίσουμε να βλέπουμε ρούχα και όχι μόνο. Εύχομαι να έχεις περάσει όμορφα στις διακοπές σου και να ξεκουράστηκες. Θέλω να σου μιλήσω για τα παντελόνια με πιέτες που έκαναν δυναμική επιστροφή αυτή την σεζόν και καθώς φαίνεται θα παραμείνουν και για την ερχόμενη. Τα παντελόνια αυτά αρχικά να πω, πως είναι πολύ κλασικά και διαχρονικά, παρόλο που δεν τα λες και πολύ δημοφιλή στο ευρύ κοινό.

Είναι "ιδιαίτερα" παντελόνια μιας και μπορεί να δώσουν λίγο όγκο παραπάνω, ειδικά αν είναι πολύ φαρδιά. Αν σου αρέσουν αυτού του τύπου τα παντελόνια και έχεις για παράδειγμα σώμα "αχλάδι", προτίμησε ένα σε πιο cigarette γραμμή για σου δώσει ψηλόλιγνη φιγούρα. Επίσης κάτι άλλο που θα ταιριάξει ό, τι τύπο σώματος κι αν έχεις, είναι να κάνεις μονοχρωμία, όπως σου δείχνω εδώ".

219A9142

"Παίξε" με δύο κοντινές αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα δεις πως θα σε δικαιώσει. Τέλος να σου πω, πως θα τα δούμε και τον χειμώνα οπότε ήδη ξεκίνα να τα φαντάζεσαι! Με ζιβάγκο πουλόβερ, με σακάκια αλλά και με oversized πουκάμισα και γιλέκα ή καζάκες. Τις απορίες να σου θυμίσω πως μου τις στέλνεις στο Instagram και fb μου. Μέχρι την επόμενη φορά: ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

219A9191

Photo Credits: Ζωή Καπίρη

Τοπ και παντελόνι όλα Mango

Σανδάλια: Ancient Greek Santals