Ψάχνεις το φόρεμα που θα σε κολακεύει και θα αισθάνεσαι ακόμα πιο sexy; Στο βρήκα εγώ

Ιωάννα Σαλαμούρα
Ψάχνεις το φόρεμα που θα σε κολακεύει και θα αισθάνεσαι ακόμα πιο sexy; Στο βρήκα εγώ

"Το must have φόρεμα της σεζόν"

Γειά και χαρά όμορφη!!!!

Σαββατοκύριακο ή για την ακρίβεια τριήμερο!!!! Τι καλύτερο;

Να σε ρωτήσω κάτι; Έχεις στην ντουλάπα σου ένα κλασικό, στενό φόρεμα; Αυτό που σε βγάζει από τη δύσκολη στιγμή όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Αν όχι, τότε πρέπει να αποκτήσεις ένα.

Είναι αυτό το ρούχο που 99% καλύπτει και κολακεύει τα γυναικεία σώματα. Φυσικά, θα βρεις αυτό που θα σου ταιριάξει γάντι. Για εσένα που δεν έχεις ένα τέτοιο φόρεμα αγόρασε σε πρώτη φάση ένα υφασμάτινο. Εσύ όμως που ήδη διαθέτεις ένα τέτοιο, σου προτείνω ένα στενό από δερματίνη φόρεμα που φέτος είναι στα φόρτε της!

Μην τρομάζεις επειδή είναι από δερματίνη και νομίζεις πως θα μοιάζεις με ηρωίδα από τo "Matrix"... Αντίθετα βγάζει «προς τα έξω» μια δυναμική και είναι όσο sexy χρειάζεται. Επίσης, η γυαλάδα από αυτό το ύφασμα, θα λειτουργήσει σαν "εφέ" και θα καλύψει τυχόν ατέλειες.

Τόλμησέ το!

Σου προτείνω να μην φορέσεις κοσμήματα διότι υπάρχει "πληροφορία" από την δερματίνη. Και τέλος, ναι η ασφαλής επιλογή είναι ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, αλλά συνδύασέ το με λευκές ή χρώμα του πάγου γόβες. Θα το αναβαθμίσεις και θα το κάνεις πιο μοντέρνο.

Αυτά για σήμερα!

Το Instagram και το fb μου περιμένει τις απορίες σου 24/7!

Φιλιά!!!

Credits

Photo: Ζωή Καπίρη

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το "Electra Metropolis Hotel", Μητροπόλεως 15, τηλέφωνο 2141006200.

Φόρεμα Zic Zac Fashion

Γόβες Zara