Ανακάλυψε κι εσύ τα hot παπούτσια της σεζόν

Ιωάννα Σαλαμούρα
Ανακάλυψε κι εσύ τα hot παπούτσια της σεζόν

Θα τα λατρέψεις

Γειά σου φίλη μου!

Πώς πας με την ανανέωση της γκαρνταρόμπα σου; Βλέπεις και φέτος τα μαγαζιά έχουν πολύ ωραία ρούχα και θέλεις να τα αποκτήσεις όλα. Άντε και πήρες ένα ωραίο σύνολο, τι να το κάνεις αν δεν συνδυάσεις και το κατάλληλο παπούτσι όμως; Διότι ως γνωστόν τα παπούτσια ολοκληρώνουν την εμφάνιση σου.

Για να σου κάνω την ζωή πιο εύκολη, επισκέφθηκα το κατάστημα Fred Store στην Γλυφάδα και σου έκανα μια επιλογή από τα trends της σεζόν σε παπούτσια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Στο κατάστημα βρήκα πολλά και ωραία σχέδια που τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ, με όποιο styling επιλέξεις να κάνεις αλλά το βασικότερο είναι να είσαι και άνετη!

Η γκάμα που βρήκα ήταν τεράστια, παρόλα αυτά ξεχώρισα 6 τύπους παπουτσιών που θα συνδυάσεις από σπορ στυλ μέχρι βραδινό. Πάμε να στα δείξω ένα, ένα.

ΤΑ SNEAKERS

Σε ξεκινάω από τα αγαπημένα sneakers, που είπα όμως να σε πάω σε ένα διαφορετικό τύπο, όπως αυτό εδώ το μποτάκι σε στυλ κάλτσας με διακοσμητικό φερμουάρ στην εξωτερική πλευρά, σε τέλειο γκρι καστόρινο χρώμα και με αναπαυτική δίχρωμη σόλα. Θα τα συνδυάσεις όχι μόνο με την φόρμα σου αλλά με τα jeans, με υφασμάτινα παντελόνια αλλά και με everyday φορέματα/φούστες!

salamoura keep fred 1

ΤΟ ΚΑΟΥΜΠΟΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ

Η πιο Hot, Hot, Hot τάση της σεζόν και φυσικά δεν είναι δυνατόν να μην το αποκτήσεις! Είναι αυτό το παπούτσι που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ και θα κάνεις από bohemian μέχρι rock style, μη σου πω και πιο ρομαντικό με ένα λουλουδάτο, girly φόρεμα. Λάτρεψα το συγκεκριμένο γιατί είναι από κροκό δέρμα, αλλά αυτό που το κάνει ξεχωριστό και ιδιαίτερο είναι το ασύμμετρο ξύλινο τακούνι. You must have it!

salamoura keep fred 2

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΡΒΥΛΑΚΙ

Το εν λόγω παπούτσι αφορά όλες εμάς που παραμένουμε έφηβες στην καρδιά και λίγο ασυμβίβαστες. Θα το συνδυάσεις εκτός από τα στενά jeans σου, με floral φορέματα, με φούστες και φούτερ ή oversized πουλόβερ. Για να δώσεις έναν ξεχωριστό αέρα σου διάλεξα αυτό το αρβυλάκι με το πλισέ λάστιχο στο επάνω μέρος και φυσικά την τρακτερωτή λαστιχένια σόλα για άνετο βάδισμα.

salamoura keep fred 3

ΤΟ EVERYDAY ΨΗΛΟ ΜΠΟΤΑΚΙ

Οι τάσεις της σεζόν φέτος μας προτείνουν να φορέσουμε το ταμπά χρώμα, το οποίο είναι ο, τι πιο chic σε μποτάκι ειδικά όταν κάνεις ένα μονόχρωμο styling. Βρήκα λοιπόν αυτό το τέλειο ταμπά μποτάκι που θα σε βολέψει πολύ με το χοντρό του τακούνι αλλά το βασικότερο είναι πως η λαστιχένια, τρακτερωτή σόλα του θα σου κάνει πιο άνετο το περπάτημα σου και θα σου δώσει την σταθερότητα που χρειάζεσαι τις βροχερές μέρες.

salamoura fred 4

ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΠΟΤΑΚΙ

Η σταθερή και αγαπημένη αξία όλων των γυναικών για μια βραδινή έξοδο! Διότι το μποτάκι αυτό θα το φορέσεις με τα mini σου, τα skinny παντελόνια σου με t-shirt και σακάκια, με μακρυά, λαμπερά φορέματα κοκ. Επειδή ως συνήθως επιλέγεις μαύρο χρώμα σε μποτάκι, διάλεξα ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα όπως αυτό που είναι σε μελιτζανί απόχρωση με "κόσμημα" μεταλλικό τετράγωνο τακούνι και λεπτομέρειες από στρας. Αυτή η λεπτομέρεια του τακουνιού θα αποθεώσει το ντύσιμο σου!

salamoura fred 5

Η ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΙ Η ΒΡΑΔΙΝΗ ΓΟΒΑ

Είναι το παπούτσι που όλες μας πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Κλασικό, διαχρονικό και που στην "δύσκολη" στιγμή που δεν ξέρεις τι να βάλεις, φοράς την γόβα σου και είσαι πανέτοιμη! Θεωρώ πως πρέπει να έχεις μια καθημερινή γόβα, όπως αυτή η τέλεια μπλε, κροκό γόβα με το τετράγωνο τακούνι που θα την συνδυάσεις με πολλά ντυσίματα για το γραφείο σου αλλά και όχι μόνο. Και βέβαια μια πιο βραδινή. Η καστόρινη αυτή γόβα με το λοξό κόψιμο μπροστά, τα στρας για λάμψη και το τέλειο ύψος τακουνιού για να μην κουράζεσαι, είναι ιδανική για το night out ντύσιμο σου.

salamoura fred 6

Ελπίζω να κάλυψα όλα τα γούστα και τις ανάγκες σου και σου λέω να επισκεφθείς είτε το κατάστημα Fred Store στην Γλυφάδα, είτε να κάνεις τις παραγγελίες σου από το site Keep Fred. Άντε βιάσου, θα κάνεις τέλεια look με τα Keep Fred που θα επιλέξεις!!!!