«Πώς με μάγεψε η νέα συλλογή της Pandora»

Ιωάννα Σαλαμούρα
«Πώς με μάγεψε η νέα συλλογή της Pandora»

Οι γιορτές πλησιάζουν και σου έχω τις καλύτερες προτάσεις.

Κορίτσι μου πολύ-αγαπημένο,

Εύχομαι να είσαι υπέροχα. Σήμερα θέλω να σου μιλήσω για τα αγαπημένα μας κοσμήματα και πως μια συλλογή όπως αυτή της Pandora μου έφερε στο μυαλό αναμνήσεις, συναισθήματα, εμπειρίες και δείχνει την προσωπικότητα μου μέσα από τα σύμβολα-charms της. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην συλλογή "PANDORA ME" της Pandora.

pandorrrraaaaa

Αυτό που με μάγεψε στη νέα συλλογή "Μe" είναι πως είναι σχεδιασμένη πάνω σε όλα αυτά που αγαπάς, που έχεις ονειρευτεί, που σε εμπνέουν καθημερινά για να δημιουργήσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Κάτι που στη δική μου ζωή όλα αυτά τα στοιχεία με εξιτάρουν και είναι η κινητήριος δύναμη μου. Η ζωή σου είναι η καθημερινότητα σου, που μέσα σε αυτήν υπάρχουν μικρές στιγμές ευτυχίας και αυτές οι στιγμές αποτυπώνονται σε πανέμορφα petite σύμβολα της συλλογής "PANDORA ME". Σύμβολα τα οποία έχουν άμεση σχέση με το ποιά είσαι και που σίγουρα ταυτίζονται και με την εξωτερική σου εμφάνιση! Άλλωστε τα κοσμήματα που φοράμε είναι η ταυτότητα μας, ο χαρακτήρας μας.

xaraktitrasmaw

Η συλλογή αυτή σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, σύμβολα που αγαπάς και σε χαρακτηρίζουν. Αυτό που επίσης θα προσέξεις είναι ο "παιχνιδιάρικος" αέρας που αποπνέουν με μια ροκ διάθεση θα τολμήσω να πω! Μέσα από την συλλογή "PANDORA ME" τι επέλεξα εγώ; Θέλω πολύ να το μοιραστώ μαζί σου. Διάλεξα την "Μουσική Νότα" διότι χωρίς την μουσική νιώθω πως δεν κινούμαι, δεν εμπνέομαι και χωρίς έμπνευση πως θα δημιουργήσω όμορφα σύνολα για εσένα; Ξεχώρισα το "Ουράνιο Τόξο" γιατί με γυρίζει πίσω στην παιδικότητα μου και τη στιγμή που το βλέπω γεμίζω με αυτό το αίσθημα της ελαφρότητα που είχα ως παιδί. Το "Δέντρο της Ζωής" μου θυμίζει την ευγνωμοσύνη για το δώρο που έχουμε όλες μας και είναι η Ζωή μας, που οφείλουμε να την αγαπάμε, να την προσέχουμε και να την σεβόμαστε με οποίες δυσκολίες! "Happy face" για να υπάρχει το γέλιο κάθε ώρα της ημέρας και για να δείχνουμε πόσο αγαπάμε τους ανθρώπους μας.

anthrwpoysmas

Και τέλος, το λατρεμένο μου "Βέλος" γιατί αφορά τον έρωτα, τους στόχους μου και φυσικά το ζώδιο μου... χαχαχα!

axxaxaxaxaxaxxa

Είμαι σίγουρη πως θα βρεις κι εσύ τα σύμβολα που σου ταιριάζουν, που σου μοιάζουν και θα τα κάνεις δώρο στον εαυτό σου αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα μικρά αυτά "θαύματα" όπως τα ονομάζω, τα micro charms, μπορείς να τα τοποθετήσεις είτε πάνω σε βραχιόλια, είτε σε κολιέ αλλά και σε παραμάνες για εσένα που τις αγαπάς. Όλα τα παραπάνω είναι από μασίφ ασημί 925, που σημαίνει πως είναι αθάνατα. Πάντως επιφυλάσσομαι να σου δείξω σε επόμενα post συνδυασμούς της συλλογής Pandora "PANDORA ME" με τάσεις ρούχων της τρέχουσας σεζόν, κι έτσι να πάρεις ιδέες πως να τα φορέσεις. Ένα έχω να σου πω, πως με έχει ξετρελάνει τόσο η συλλογή "PANDORA ME" της Pandora που καθώς φαίνεται θα την αποκτήσω όλη έτσι όπως πάει!!!! Για σκέψου μήπως το κάνεις κι εσύ!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr

Φιλιά πολλά αγαπημένη μου!