Αυτό είναι το πιο cool πρωινό ντύσιμο

Ιωάννα Σαλαμούρα
Αυτό είναι το πιο cool πρωινό ντύσιμο

Όλη η μαγεία βρίσκεται στο πουλόβερ και τις γόβες. 

Τι κάνεις το κορίτσι μου;

Έπιασαν οι βροχές και τα κρύα και να σου πω την αλήθεια πετάω από την χαρά μου γιατί επιτέλους θα κάνεις κανονικό ντύσιμο κι όχι.. μεσοβέζικο.. λίγο καλοκαίρι, λίγο φθινόπωρο και λίγο ό,τι να ναι!

Φυσικά σε αυτήν την κατηγορία ανήκω κι εγώ. Κάθε τέτοια εποχή είναι λες και λύνεις μαθηματική εξίσωση... Χαχαχαχ!

Αφού λοιπόν ο καιρός το επιτρέπει σου δείχνω ένα πολύ απλό ντύσιμο αλλά φίλη μου… to the point! Όλη η μαγεία βρίσκεται στο πουλόβερ και τις γόβες. Διότι όπως λέω συχνά, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Ασπρόμαυρα και τα δύο. Η κλασική, διαχρονική αξία. Το oversized πουλόβερ συνδυάζεται υπέροχα με το λίγο baggy jeans. Τα φαρδιά μανίκια του δίνουν έναν τύπο και η λευκή φάσα στο κάτω μέρος, αυτόματα το κάνουν ιδιαίτερο και χωρίς πολύ φλυαρία.

Τι θα το απογειώσει όμως όλο το styling; Φυσικά τα παπούτσια. Διάλεξα αυτές τις πανέμορφες pony γόβες, που by the way είναι πάρα πολύ άνετες, και θα αναδείξουν όλο το ντύσιμο.

Φυσικά και τα δύο κομμάτια τα συνδυάζεις με πάρα πολλούς τρόπους, όπως με χρωματιστά παντελόνια ή φούστες αλλά και με φορέματα. Οι γόβες θα συνδυαστούν τέλεια και με ένα μονόχρωμο κοστούμι το οποίο θα στο πρότεινα και για ένα γάμο ή βάφτιση.

Το Instagram και το fb μου περιμένει τις απορίες σου 24/7!

Φιλιά μέχρι την επόμενη φορά!

Credits

Photo: Ζωή Καπίρη

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το "Electra Metropolis Hotel", Μητροπόλεως 15, Αθήνα, τηλέφωνο 2141006200.

Πουλόβερ και Jeans παντελόνι όλα Compania Fantastica (Progressive Fashion Agency) / Γόβες Migato