Σε αντιστροφή μέτρηση για τα Χριστούγεννα και σου βρήκα το ιδανικό outfit

Ιωάννα Σαλαμούρα
Σε αντιστροφή μέτρηση για τα Χριστούγεννα και σου βρήκα το ιδανικό outfit

Αν δε θες να φορέσεις κάτι «υπερβολικό» αυτό είναι το ιδανικό outfit για εσένα.

Γειά σου αγαπημένο μου πλάσμα!

Οι μέρες πλησιάζουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και ο πυρετός των προετοιμασιών μεγάλος. Δώρα, στολισμοί, κομμωτήρια, τι θα φορέσεις αυτές τις μέρες.... Πολλά τα τρεξίματα. Θα σου δείξω σήμερα ένα outfit με το αγαπημένο μου χρώμα αλλά και των Χριστουγέννων, το κόκκινο. Γιορτινό, ζεστό και διαχρονικό.

Η πρόταση μου για σήμερα είναι ζιβάγκο πουλόβερ και πλισέ φούστα σε βαθύ κόκκινο. Μπορεί να σου δείχνει απλό σαν ντύσιμο αλλά δεν είναι. Ο ένας λόγος είναι το χρώμα του συνόλου. Επίσης το μήκος της φούστας το καθιστά πιο βραδινό.

Φορώντας αυτό το σύνολο και προσθέτοντας την χρυσή ζώνη θα του δώσεις την επισημότητα που χρειάζεται. Μπορείς να συμπληρώσεις ένα ζευγάρι χρυσά, μεγάλα σκουλαρίκια αν θέλεις από κοσμήματα κι ένα χρυσό clutch.

Θα ολοκληρώσεις το ντύσιμο σου με ένα ζευγάρι γόβες με μπαρέτα. Είναι και της μόδας αλλά και πολύ chic. Θα σου έλεγα να φορέσεις αν θέλεις κι ένα λεπτό, μαύρο καλσόν.

Το πανωφόρι που θα συνοδέψει το look σου μπορεί να είναι μια συνθετική γούνα μέχρι τη μέση σου, σε ένα off white χρώμα ή μαύρο. Αλλιώς ένα διαχρονικό μακρύ παλτό είναι η σίγουρη λύση!

Το Instagram και το fb μου περιμένει τις απορίες σου 24/7!

Φιλιά πολλά!

Credits

Photo: Ζωή Καπίρη

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το "Electra Metropolis Hotel", Μητροπόλεως 15, Αθήνα, τηλέφωνο 2141006200.

Ζιβάγκο πουλόβερ και φούστα όλα Massimo Dutti

Ζώνη Zara

Γόβες Tsakiris-Mallas