Το λαμπερό μαύρο φόρεμα για τα Χριστούγεννα

Ιωάννα Σαλαμούρα
Το λαμπερό μαύρο φόρεμα για τα Χριστούγεννα

Ένα κιμονό-φόρεμα που θα ερωτευτείς 

Γλυκό μου κορίτσι σε χαιρετώ! Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και οι προετοιμασίες και το τρέξιμο είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτήν τη φορά θέλησα να σου δείξω προτάσεις από κάποιους αγαπημένους μου σχεδιαστές που εκτιμώ και θαυμάζω.

Θα ξεκινήσω από την Λένα Κατσανίδου με την οποία γνωριζόμαστε κάποια πολλά χρόνια. Αυτό που θαυμάζω στην Λένα είναι πως κατασκευάζει ρούχα τα οποία ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους. Καλύπτει με τα αριστούργηματά της κάθε τύπο γυναίκας. Και δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις κάτι δικό της και να μην γίνει "δεύτερο δέρμα" σου.

Από την τελευταία της συλλογή διάλεξα να σου δείξω αυτό το φανταστικό κιμονό το οποίο μπορείς να το φορέσεις σαν φόρεμα ή με ένα τοπ και μια loose παντελόνα σαν πανωφόρι. Τα κρόσσια στο κάτω μέρος βγάζουν μια '30s διάθεση κι ένα "παιχνίδισμα"!

Το "έκλεισα" σαν φόρεμα βάζοντας το φουλάρι της με χρυσά αστέρια και για να ολοκληρώσω το look, η κουάφ βέβαια ήταν απαραίτητη. Φυσικά μπορείς να μην την φορέσεις και να επιλέξεις ένα ζευγάρι μεγάλα, λαμπερά σκουλαρίκια. Επίσης αντί για γόβες μπορείς να βάλεις πέδιλα ή ακόμη κι ένα ζευγάρι over the knee καστόρινες μπότες.

Από πανωφόρι μια εσάρπα με κρόσσια ή μια γούνινη ετόλ είναι ό,τι πρέπει! Σου εύχομαι να έχεις τα πιο μαγευτικά Χριστούγεννα, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να γελάς και να είσαι γερή και δυνατή!

Το Instagram και το fb μου περιμένει τις απορίες σου 24/7!

Καλές γιορτές αγαπημένη μου!

Credits Photo: Ζωή Καπίρη

Η φωτογράφηση έγινε στο χώρο της "Lena Katsanidou", Λουκιανού 21, Κολωνάκι, τηλέφωνο 2107223923.

Κιμονό, φουλάρι, κουάφ και δακτυλίδι όλα Lena Katsanidou / Γόβες Envie Shoes

Σε αντιστροφή μέτρηση για τα Χριστούγεννα και σου βρήκα το ιδανικό outfit